Chefkok - Het Concertgebouw
WERKEN BIJ VERMAAT
Amsterdam
6 dagen geleden

Waar bijt jij je in vast?

Vanaf oktober 2018 exploiteert Vermaat de horecagelegenheid in Het Concertgebouw. Met meer dan 900 activiteiten (waarvan bijna 80% concerten) en ruim 700.

000 bezoekers van concerten, educatieprojecten en besloten evenementen per jaar behoort Het Concertgebouw tot de best bezochte en meest exclusieve concertgebouwen ter wereld.

Het Concertgebouw Café trekt daarnaast jaarlijks ruim 100.000 bezoekers. Deze exclusiviteit en beleving voeren we door in Het Concertgebouw Café, het restaurant en het artiesten-

en personeelsrestaurant.

In het concertgebouw draaien wij restaurant LIER waar onze gasten terecht kunnen voor een hoogstaand diner voorafgaand aan een concert.

Service staat hier hoog in het vaandel en we zorgen er gezamenlijk voor dat onze gasten een top voorstelling beleven.

Als chef-kok ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenbrigade voor de drie verschillende concepten in Het Concertgebouw, het café, het restaurant en het artiesten-

en personeelsrestaurant.

Je begeleidt het team met de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden. Jij weet jouw culinaire creativiteit en passie voor het vak en als geen ander over te brengen op je collega’s en je faciliteert hen om te kunnen excelleren.

Vanzelfsprekend verzorg je de werkroosters, inkoop en administratie. De trends op foodgebied volg jij op de voet, gewoon omdat je dat leuk vindt én om het te kunnen toepassen in je werk!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier