Medewerker onderhoud
USG - Start People
Sint Odilienberg
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Binnen Start People is werk belangrijk voor iedereen. Voor de medewerker zelf, die zich door middel van zijn werk op allerlei vlakken kan ontwikkelen.

Maar ook voor de organisatie, waaraan die desbetreffende medewerker een bijdrage levert en natuurlijk voor de samenleving als geheel.

Werk creëert een waarde voor iedereen, zeggen we bij Start People. Al sinds onze oprichting in 1977 is het onze drijfveer om mensen toegang te bieden tot de arbeidsmarkt en zo een bijdrage te leveren aan de volgende stap in hun carrière.

Onze kandidaten staan uitvoerig in ons systeem waarbij de relevante informatie aanwezig is. Wij weten waar ze vandaan komen en misschien wel belangrijker waar ze naartoe willen.

Zo kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeftes van onze kandidaten. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur.

Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

Functieomschrijving

Vind jij het fijn om buiten te werken? Is vies worden tijdens werk geen probleem voor jou?

Start People Heerlen is voor de gemeente Roerdalen op zoek naar een fulltime medewerker onderhoud.

Als medewerker onderhoud ga je vaktechnisch en service gericht onderhoud uitvoeren. Je bent tevens het aanspreekpunt voor de burgers en voert stratenmakers werkzaamheden uit.

Daarnaast ben je bezig met rioolwerkzaamheden zoals aanleg en reparatie van huisaansluitingen en het ontstoppen van huisaansluitingen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een opleiding MBO 3 en bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je hebt ervaring met stratenmakers- en rioolwerkzaamheden;
 • Je kunt goed met mensen omgaan (klantgericht) en vind het leuk om zelfstandig te werken.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Een leuke tijdelijke parttime functie binnen de gemeente Roerdalen nabij Roermond. Het betreft een opdracht voor bepaalde tijd in de periode van 5 juli 2021 tot 5 oktober 2021, waarbij je uitgezonden wordt op basis van een tijdelijk dienstverband.

  Een verlenging behoort tot de mogelijkheden. Hierover wordt je ten tijde van de opdracht geïnformeerd. De functie van medewerker onderhoud is ingeschaald in schaal 4 van de gemeente cao en kent een minimum maandsalaris van €1762 en een maximum maandsalaris van €2627 op basis van een fulltime dienstverband.

  Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld (waarvan 0,33% netto) en toegang tot een online opleidingsplatform waar tal van cursussen en trainingen voor je klaarstaan.

  Voor deze functie is een VOG verplicht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier