Mechanical Project Engineer l Speciaalmachines
Profield
Hoofddorp, Noord-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Bij dit bedrijf worden de telmachines en lijnen ontworpen en tot in detail uitgewerkt. Op het moment dat er een aanvraag voor een project binnenkomt, wordt er door het team van de Engineers een voorontwerp gemaakt op basis van de gewenste klantspecificaties.

Zodra het voorontwerp overgaat in opdracht, gaat de Mechanical project engineer samen met het team van de Engineers de opdracht tot in detail uitwerken zodat deze uiteindelijk overgedragen kan worden aan de productieafdeling.

Zodra de Sales engineer alle technische informatie bij de klant heeft verzameld, bepaalt hij samen met de Mechanical project engineer de keuze van de machine.

Vanaf hier ga je als Mechanical project engineer de lay-out tekenen en bedenk je samen met de Electrical- en de Software design engineer oplossingen voor de gestelde vraagstukken, je laat testen uitvoeren en maakt een urenplanning.

Zodra de aanvraag opdracht wordt ga je als Mechanical project engineer de taken verdelen onder jezelf en het engineering team, je controleert de voortgang en coördineert de onderlinge samenwerking.

Verder ben je verantwoordelijk voor de constructies, de communicatie met andere afdelingen, de coördinatie van het project en de planning.

Deze functie voer je zo goed mogelijk uit als je ervaring hebt in de machinebouw en je ruime ervaring hebt met het controleren en het opstellen van tekeningen en constructies.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier