Vakantiemedewerker zorg Zorghuys Vellerveste
Lelie zorggroep
Barneveld, Netherlands
3 dagen geleden

Hier ga je werken

Ben jij op zoek naar een leuke, betekenisvolle vakantiebaan mét waardering? Kom dan in de vakantie bij ons werken en beleef een onvergetelijke vakantie!

Dit is wat je gaat doen

Heb jij affiniteit, interesse of volg jij een opleiding in de zorg? Kom dan bij Zorghuys Vellerveste werken.Terwijl onze medewerkers van een welverdiende vakantie genieten, ben jij er!Jij helpt cliënten met wassen, aankleden, eten en drinken geven, verzorgen van de was, lichte huishoudelijke taken en taken op het gebied van welzijn.

Afhankelijk van je stage-ervaring / opleiding, mag je enkele zorghandelingen uitvoeren.

Dit verwachten wij van jou

Je houdt van zorgen voor oudere en kwetsbare mensen.Je hebt een respectvolle houding naar onze cliënten.Jij bent een aantal uren per week / weekend in de vakantieperiode inzetbaar.

Je bent woonachtig in het werkgebied of de directe omgeving.Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de reformatorische identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier