Docent(en) (in verschillende vakgebieden)
Scholen aan Zee
Den Helder, Noord-Holland, NL
1 dag geleden

Ik ben op zoek naar een nieuwe baan als docent!

En ik wil graag werken bij de school waar je gehoord, gezien en gewaardeerd wordt!

Is dit jouw uitspraak?

Scholen aan Zee is regelmatig op zoek naar 1e en 2e graads docenten of docenten in opleiding.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

DOCENT(EN)

In verschillende vakgebieden, o.a. Nederlands, Engels, wiskunde, Duits, natuur- / scheikunde)

De school waar je gehoord, gezien en gewaardeerd wordt

Scholen aan Zee is een brede scholengemeenschap en bestaat uit vijf afdelingen : Lyceum aan Zee, Mavo aan Zee, Beroepsonderwijs aan Zee, Schakel aan Zee en het Junior College, een onderbouwlocatie in Julianadorp.

Alle scholen worden ondersteund door de medewerkers van Service en Diensten. We staan voor een organisatie waar je gehoord, gezien en gewaardeerd wordt en waar transparantie, samenwerking en het 'samen scholen' (lerende organisatie) vanzelfsprekend zijn.

We leren van en met elkaar ten behoeve van voortdurende verbetering van onderwijs, zorg en ondersteunende processen.

Wat verwachten wij van een docent?

Als docent is je eerste verantwoordelijkheid het verzorgen van de lessen voor onze leerlingen. Jouw lessen worden graag gevolgd door onze leerlingen.

Je weet wat een leerling nodig heeft om zich te ontwikkelen. Met jouw kennis van leerlingbegeleiding, onderwijsinnovatie en activerende didactiek ben je een prettige gesprekspartner voor leerlingen en hun ouders.

Je houdt de persoonlijke ontwikkeling in de gaten en biedt hulp waar nodig.

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een bevoegdheid voor het vak wat je mag geven (1e of 2e graads), je bent in opleiding of bereid om je bevoegdheid te behalen.

Wij staan open voor jouw kennis en kunde. Je hebt passie voor het vak wat je geeft en ziet het als een verrijking om jouw leerlingen hierin mee te nemen en enthousiasmeren.

Ook ben je digitaal vaardig en je staat open om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat krijg je ervoor terug?

Een functie binnen een professionele organisatie en jij gaat binnen onze school een bijdrage leveren aan uitdagend onderwijs.

Jouw vakmanschap kun je vormgeven met betrokken en enthousiaste collega’s. Er heerst een informele en laagdrempelige cultuur waar elke discipline nauw samenwerkt.

Ons motto is dan ook : één school, één team, één gedachte. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en salaris binnen de kaders van de cao VO.

Daarnaast bieden we je een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling, eindejaarsuitkering en uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wil je bij ons werken?

Heb je naar aanleiding van al deze informatie nog vragen? Vera Stobbelaar, HR adviseur, staat je graag te woord. Zij is bereikbaar via v.

stobbelaar scholenaanzee.nl.

Wil je direct je open sollicitatie insturen? Dat kan via de knop solliciteren rechtsboven in het scherm.

We nemen binnen twee weken contact met je op.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier