KYC Analist
Capgemini
Utrecht
4 dagen geleden

Jouw job in één alinea

Voor sommige bedrijven is de term Know your customer’ (KYC) nog een onbekend begrip. Gelukkig neem jij als KYC analist alle zorgen van onze belangrijkste klanten in de financiële sector uit handen.

Je analyseert de juridische, bedrijfseconomische en fiscale gegevens van zakelijke klanten. Je neemt contact op met de klant om informatie in te winnen en je voert identificatie en verificatie uit op klantgegevens.

Daarnaast maak je meldingen bij ongebruikelijke transacties volgens wet- en regelgeving, stel je heldere risk assessments op en ga je procesverbeteringen initiëren en deze verder uitwerken.

Je thuisbasis bij Capgemini

Je wordt onderdeel van een team die met circa 30 collega’s een hoop kennis en ervaring op het gebied van business technologieën in de financiële wereld vertegenwoordigt.

De practice is onderverdeeld in vier kennisdomeinen. Deze brengen een focus aan in onze expertise zodat we opdrachtgevers specifiek advies kunnen geven op het gebied van 1) core banking & lending, 2) payments, 3) cards & digital payments en 4) risk & compliance.

Teamwerk, kennisdeling en een prettige werksfeer zijn belangrijke waarden voor ons. We zorgen dat je er niet alleen voor staat.

Zeker in deze tijd van voornamelijk thuiswerken. Wekelijks zijn er online teambijeenkomsten waarin we projecten inhoudelijk bespreken en stilstaan bij jouw struggles en successen.

Daarnaast organiseren we regelmatig borrels virtueel of in real life zodat we het ook over andere zaken dan werk kunnen hebben.

Benefits

 • Je krijgt bij ons een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Alle trainingen die je nodig hebt om opgeleid te worden tot business consultant.
 • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven.
 • Een premievrij pensioen, zodat je ook op je oude dag nog met plezier aan Capgemini terugdenkt.
 • Werk waar je maar wilt op een device naar keuze met onze connectiviteitsvergoeding.
 • Je eerste levensbehoefte als professional : een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
 • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
 • En uiteraard een passend salaris. Hierover gaan we graag met je in gesprek.
 • Alles over onze arbeidsvoorwaarden.

  Alles over onze arbeidsvoorwaarden

  Waarom past deze vacature bij jou?

  Je bent makkelijk in de omgang en hebt snel een klik met klanten en collega’s. Je bent een teamspeler. Daarnaast blijf je scherp en vraag je geduldig door, want je wilt zaken tot de bodem uitzoeken.

  Ook ben je analytisch en werk je gestructureerd. Bovendien heb je een fascinatie voor de vraagstukken en technologische ontwikkelingen in de wereld van banken en betalingsverkeer.

  Daarnaast heb je :

 • een master of bachelor opleiding afgerond
 • enige ervaring met werken in de bancaire sector en / of compliance en KYC
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
 • Werken bij Capgemini

  Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden.

  Maar ook : volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support.

  Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

  Duurzaamheid Diversiteit en inclusie

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier