Medewerker vlees/gehaktmaler
Get Work
Veenendaal, NL
6 dagen geleden

Het water loopt je in de mond hé en bij jou gaat als medewerker vleesproductie / gehaktmaler je hartje al sneller kloppen.

Als medewerker vlees / gehaktmaler met vleeskennis stel je een goed vleesproduct samen volgens de gestelde kwaliteitseisen en productspecificaties.

Dit houdt in dat je onder meer diverse soorten burgers maakt met behulp van machines. Het hele proces bestaande cutteren, wolven, vormen en verpakken kent voor jou geen geheim.

Je bent verantwoordelijk voor de visuele controle van kleur, geur, hygiëne en temperatuur van de producten tijdens jouw dagdienst.

Als jij en de vleesproducent enthousiast zijn over hoe jij je werk als medewerker vlees / gehaktmaler doet, ligt een vast contract in het verschiet.

Naast dat wij jou een worst voorhouden met de secundaire arbeidsvoorwaarden, willen we van jou medewerker vlees / gehaktmaler ook iets terug.

Voor deze baan in Veenendaal heb jij ook :

 • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • het liefst een mbo-opleiding afgerond in de richting van levensmiddelentechnologie, slagersvak of vakspecialist.
 • een (t)huis in Veenendaal of in de omgeving van Veenendaal, bijvoorbeeld in Ede, Barneveld, Amersfoort of Tiel.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier