Verkoper / Verkoopmedewerker Monster Energy - Gouda (fulltime)
CPM
Utrecht, Utrecht, Nederland
4 dagen geleden
 • Ben jij er klaar voor om je te bewijzen in de sales en zit jij vol Monsterlijke energie?! Lees snel verder! Wij bieden je een leuke baan met coaching en begeleiding '
 • on the job', daarnaast ontvang je o.a. een salaris van €2050, een bonus, telefoon en bedrijfsbus.

  Functieomschrijving

  Als sales representative bezoek je actief lokale ondernemers zoals; cafetaria's, avond- & nacht winkels, internetshops, toeristenwinkels en benzine stations.

  Je verkoopt tegen aantrekkelijke acties Monster Energy. Je verhoogt de naamsbekendheid, het aantal verkopen en zorgt voor een goede zichtbaarheid van de diverse Monster Energy smaken.

  Hoe kan jouw dag eruit zien?

  Je hebt jouw adressenlijst ontvangen en je gaat op pad! Jouw rayon is regio "Zuid" en je bezoekt klanten in Limburg, Brabant en Zeeland.

  Vandaag bezoek je Breda en omgeving. Je stapt bij jouw eerste adres binnen en vertelt de eigenaar over Monster Energy en de actie die je hem aan kunt bieden.

  Hij wordt enthousiast en je mag gelijk zijn koelkast vullen met diverse soorten Monster Energy. Helaas wil hij nog geen Monster koelkast afnemen, maar hij gaat hier wel over nadenken.

  Je vraagt of je wel wat POS materiaal mag plaatsen. Dit mag en je zet schap trays in de koelkast en plakt nog een Monster sticker op de deur van de zaak.

  Wat een top begin van de dag; bij jouw eerste bezoek heb je gelijk kunnen scoren! Vol energie stap je weer in je bus; op naar de overige 14 adressen van vandaag! Natuurlijk scoor je niet bij al je adressen, toch blijf je positief.

  Onderweg bel je even met Pim, jouw collega uit regio Amsterdam, om jouw aanpak te bespreken, misschien heeft hij nog tips.

  Aangekomen bij jouw laatste adres, heb je een goed gesprek gehad met de ondernemer, maar helaas (nog) geen deal kunnen sluiten.

  Terwijl je terug loopt naar je bus, zie je een snackbar op de hoek van de straat met een koelkast voor het raam. Je stapt naar binnen en je weet een deal te sluiten én je mag POS materiaal plaatsen.

  Chill zeg! Thuis aangekomen, verwerk je nog even wat gegevens en dan is de (werk) dag alweer voor bij.

  Jouw collega’s

  Het team bestaat uit 4 enthousiaste sales representatives en binnen het team heerst er relaxte en ook gedreven sfeer. Het team heeft veel contact met elkaar via de telefoon en zien elkaar 1 keer in de maand tijdens een salesmeeting bij Monster Energy in Haarlem.

  Thomas is Sales Manger bij Monster Energy en gaat soms mee op route om te kijken hoe het met iedereen gaat en of je nog tips en trics nodig hebt.

  Hij helpt je met jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling.

  Als Sales representative bij Monster Energy

 • Heb je een rijbewijs B en ben je graag onderweg! De adressenlijst krijg je van ons, maar je bepaalt zelf jouw route;
 • Ben je een doorzetter en ga je door tot je jouw targets hebt behaald. Naast een euforisch gevoel staat daar natuurlijk ook een mooie bonus tegenover;
 • Heb je affiniteit met Monster Energy!
 • Heb je (direct) sales ervaring, het is een pre als je ervaring hebt in de Out-Of- Home sector;
 • Ben je woonachtig in de omgeving van Gouda en heb je mega veel Energy natuurlijk!
 • Wij bieden

 • Een leuke, zelfstandige baan voor 40 uur per week;
 • Coaching & begeleiding on the job’, zodat jij het best tot je recht komt;
 • Een salaris van €2050,- bruto, een bonus, een telefoon en een Monster Energy bedrijfsbus;
 • Een open cultuur waarbij je makkelijk kennis en ervaringen kan uitwisselen met collega’s en waar veel te leren valt;
 • Een gezellig en gedreven team.
 • Enthousiast?

  Laat ons zien wie je bent! Reageer dan direct door online te solliciteren via de button. Vragen? Mail naar cpm thenextcrowd.com.

  Voor deze baan zijn er twee sollicitatie rondes. De eerste kennismaking is in Amstelveen bij CPM Nederland, de tweede ronde vindt plaats in Haarlem, op het HQ van Monster Energy.

  Daarna volgt er eventueel een meereisdag. Tot snel!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier