Leerling CCU Verpleegkundige
Franciscus Gasthuis & Vlietland
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

De functie

Wil jij adequate zorg verlenen in acute situaties? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw verpleegkundige vaardigheden te vergroten met de opleiding Coronaire Care Unit (CCU) verpleegkundige .

Tijdens de opleiding leer je zorg verlenen aan zorgvragers met een bedreigende of falende circulatie door cardiale problemen.

Hierbij bewaak en ondersteun je de vitale functies van zorgvragers met acute hartproblemen. Na het afronden van de opleiding CCU-

verpleegkundige beschik je over voldoende kennis, inzicht en vaardigheden om zorgvragers te verzorgen en te bewaken. Daarnaast heb je een belangrijke rol in de opvang en begeleiding van de familie van zorgvragers.

Als leerling CCU-verpleegkundige kun je op verschillende momenten in het jaar starten met de opleiding. De opleiding duurt 12 maanden bij een volledig dienstverband.

Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd door het Erasmus Medisch Centrum. Het opleidingstraject vindt plaats op de CCU van Franciscus Gasthuis.

Tijdens de inwerkperiode volg je de BIAZ-modules in het Erasmus Medisch Centrum.

Wij vragen

Je bent een zorgprofessional in hart en nieren. Je beschikt over een diploma mbo of hbo Verpleegkunde en je bent bereid om de opleiding tot CCU-

verpleegkundige te volgen. Je bent leergierig, proactief en bovenal enorm gemotiveerd om je verder te ontwikkelen binnen dit specialisme.

Je voelt je als een vis in het water’ in een hecht team en bent zelf een echte teamplayer’. Natuurlijk heb je hart voor het specialisme Cardiologie.

 • Kom je bij ons werken? Dan is het belangrijk dat je binnen 2 maanden nadat je bij ons bent gestart, een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) inlevert.
 • Wij bieden

  Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten, maar ook onze collega’s het beste verdienen. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen, je wordt ingeschaald in FWG 45 (max.

  € 3.072,-) én wij bieden je :

 • een baan in een top(klinisch) ziekenhuis met veel ruimte voor opleiden, ontwikkelen, onderzoek en innovatie;
 • een leer- / arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • parkeren tegen een gereduceerd tarief van €1,- per werkdag;
 • een aantrekkelijke fiscale regeling reiskosten;
 • kinderdagopvang Fransje Plukkebol’ voor personeel, gelegen naast Franciscus Gasthuis;
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. sportmogelijkheden en een fietsregeling.
 • En wist je dat :

 • onze ziekenhuislocaties heel goed bereikbaar zijn? Zowel met het OV als met de auto?
 • wij jouw duurzame inzetbaarheid heel belangrijk vinden? We geven daarom stoelmassages, organiseren gezondheidsdagen en bieden loopbaangesprekken.
 • de cultuur binnen ons ziekenhuis gericht is op mens en innovatie? En dat wij ook snel schakelen en korte lijnen heel belangrijk vinden?
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier