Information Security Officer (ISO)
ZorgvisieBanen
Utrecht, NL
1 dag geleden

Je werkt als Information Security Officer samen met collega's van directies en divisies aan de digitale veiligheid van het gehele UMC Utrecht.

Je vertaalt het beleid naar oplossingen en controleert daarnaast op naleving van het beleid. Je monitort ook bestaande diensten en neem je het initiatief om de veiligheid van deze diensten naar het next-level te tillen.

Je neemt deel aan projecten als security adviseur en ziet toe op een goede informatie beveiliging van de nieuw op te leveren producten en diensten.

Daarnaast houd je je bezig met security incidenten. Je bent verantwoordelijk voor afhandeling en / of coördinatie van de diverse meldingen.

Je gaat aan de slag in het team Netwerk & Security. Het team is verantwoordelijk voor de operationele ICT-informatiebeveiliging.

Daarnaast is het team verantwoordelijk voor alle ICT-netwerkcommunicatie binnen het UMC Utrecht en andere instellingen waarmee het academische ziekenhuis intensief samenwerkt.

Momenteel wordt er binnen het team hard gewerkt aan het uitbreiden en professionaliseren van de security portfolio. Je werkt nauw samen met alle andere teams binnen de Directie IT om de informatiebeveiliging naar een hoger niveau te brengen.

Je hebt een ICT-opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond, kennis en ervaring op gebied van informatiebeveiliging is een must.

Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als in woord. Je kunt werkzaamheden zelfstandig plannen en uitvoeren en werkt graag samen met andere collega's.

Bij complexe security incidenten houd jij het overzicht en bepaal je hoe de schade tot een minimum beperkt kan blijven. Een natuurlijke interesse en nieuwsgierigheid horen daarbij.

Bovendien ben je bereid je te blijven bijscholen en te certificeren binnen het werkgebied.

Het salaris voor deze 36 - 36 functie wordt nader bepaald. Het betreft een vaste arbeidsovereenkomst.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem contact op met de contactpersoon, Joris de Beer, Teamleider, telefoonnummer : , e-mail : .

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • LI-UMC
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier