Bouwopzichter
Eminent
Houten, NL
21 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als bouwopzichter ben jij dagelijks op de bouwplaats te vinden. Je controleert of alles volgens planning loopt en of dit binnen alle veiligheidsreglementen plaatsvindt.

Je inspecteert daarnaast op kwaliteit en op het geleverde werk. Hierbij signaleer je afwijkingen en meer- en minderwerk.

Zorgen dat er voldoende materiaal is, controleren van werktekeningen en het maken van weekrapportoren zijn taken die bij deze functie horen.

Verder gebruik jij jouw bouwkundige kennis om uitvoerders advies te geven over technische zaken en heb je contact met veel externe partijen maar ook de directievoerder.

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting Bouwkunde
 • Je bent een echte teamplayer
 • Communicatief vaardig; te maken met veel verschillende partijen
 • Creatief in oplossingen
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is een bouwbedrijf dat gevestigd is in omgeving Nieuwegein. De kernwaarden van dit bedrijf zijn, daadkrachtig, transparant en innovatief.

  Samenwerken staat in dit bedrijf centraal, daarom is het ook niet gek dat de lijnen binnen deze organisatie kort en informeel zijn.

  Op deze manier wordt er altijd een gedegen kwaliteit geleverd. Daarnaast staat de ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel en hiermee biedt het bedrijf dan ook goede doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen.

  Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werk je ook aan jouw toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een zeer dynamische baan met uitstekende mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier