Medior Boomtechnisch Adviseur
GrijsGroen
Utrecht
5 dagen geleden
source : Booston

Heb jij de eerste stappen gezet als boomtechnisch adviseur en wil jij doorgroeien? Wil jij werken met de mooiste projecten zoals monumentale bomen?

Dan is dit echt iets voor jou!

Wat bieden wij jou?

 • Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen als boomtechnisch adviseur. Er zijn uitdagende en mooie projecten voor de è
 • chte boomliefhebber. Je kan je specialiseren in een richting dat jou interesseert en er is aandacht voor jou persoonlijke ontwikkeling.

  Er heerst een gezellig en informele werksfeer. Daarnaast heeft dit bedrijf ook andere specialisaties in huis zoals een tuin- en landschapsarchitectenbureau

  Naast deze fijne werkomgeving krijg je natuurlijk een prima arbeidsconform salaris, een auto van de zaak en mooie verdere secundaire voorwaarden.

  Jouw profiel

 • Uiteraard heb je een passie voor bomen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • De wens om binnen een prachtig bedrijf jezelf steeds verder te ontwikkelen
 • ETT-certificaat is gewenst maar zeker geen must
 • Werkzaamheden

  Jij onderzoekt en adviseert veelal in complexere vraagstukken van onze opdrachtgevers. Dit loopt uiteen van een particuliere boom tot grootstedelijke projecten waarin klimaatopgaven een plaats hebben.

 • Desgewenst vraagt de opdrachtgever jouw advies praktisch uit te voeren door ons uitvoeringsteam, waarbij jij de ETW’
 • ers van de benodigde informatie voorziet. Jij werkt als adviseur zelfstandig aan veelzijdige projecten en bent in staat rapporten te schrijven.

  Daarnaast kun jij goed samenwerken met andere partijen en zowel met ontwerpende als uitvoerende collega’s. Tot slot kan jij vanuit verschillende invalshoeken een project integraal bekijken en aanschuiven bij projectteams.

  Het bedrijf

  Dit bedrijf is een unieke organisatie met verschillende bedrijven onder één dak. Onze landschapsarchitecten richten zich op de herontwikkeling van groen erfgoed en de stedelijke groene leefomgeving.

  Onze boomspecialisten hebben als grondlegger van het vak veel kennis en ervaring op het gebied van grotere en complexere boomverplantingen, groeiplaatsinrichtingen en snoei.

  Met de aanleg en beheer van innovatieve daktuinen en groene gevelwanden behoren wij tot de voorlopers in onze branche.

  Visie

  Klimatologische veranderingen en verstedelijking vragen om nieuwe groene toepassingen en duurzame omgang met historisch groen.

  We verbeteren intensieve leefomgevingen met groene oplossingen en scheptpentoekomstperspectief voor historisch groen.

  Misie

  Voor het voortbestaan van deze aarde is groen een onmisbaar element. We maken ons sterk om het essentiële met het esthetische te verbinden en te vermeerderen, opdat voor nu en in de toekomst genoten kan worden van een gezonde, mooie groene leefomgeving.

  Hoe solliciteer je?

  Solliciteer direct door hieronder het formulier in te vullen. Mocht er behoefte zijn aan een mondelinge toelichting, dan kan je contact opnemen met Alexander Blom van GrijsGroen via 06 40686167 / 030 2644344 of alexander grijsgroen.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier