Kanter Plaatwerk | Metaal | 2.100 - 3.100
WR.nl Werving en Selectie
Hengelo, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Organisatie : Wij zijn een producent van plaat- en constructiewerk. Wij werken met alle soorten metaal. Wij leveren onderdelen, maar ook eindproducten aan klanten.

Bij ons kom je te werken in een enthousiast team van gedreven professionals. Binnen onze organisatie proberen we ons op elk gebied verder te ontwikkelen.

Functie : Kanter Plaatwerk Metaal - Kanter Voor de vacature als Kanter PlaatwerkHengelo Metaalga je het volgende doen : Je bent op onze plaatwerk afdeling verantwoordelijk voor het werken met, instellen, bedienen en onderhouden van onze Safan en Amada kantbanken.

Op de kantbanken worden op basis van door klanten verstrekte of door ons zelf gemaakte tekeningen plaatwerkonderdelen geproduceerd.

Deze worden rechtstreeks aan klanten geleverd of door ons tot eindproducten verwerkt. Ervaring in deze functie is een vereiste.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Kanter Plaatwerk, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

voor meer vacatures : Kanter "Constructie Bankwerker, Frezer, Draaier, Constructiewerker". Functie eisen : Ruime ervaring en vakkennis in de metaal.

Aantoonbare ervaring in het verwerken van RVS. Eventueel ervaring in het lassen van aluminium en staal. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Goede inzet (geen negen-tot-vijf-mentaliteit). Zelfstandigheid. Collegialiteit. Je woont in de omgeving van Hengelo, Enschede, Almelo, Rijssen en Deventer.

Aanbod : We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers.

Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.

WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro tot Euro per maand, een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen : Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR.

Wij zullen je snel nader informeren. Sollicitatie : Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.

WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. In de buurt van : Zwolle, Hengelo, Deventer, Almelo, Enschede, Lochem, Oldenzaal, Ov, Overijssel.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier