Verpleegkundige in opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) 32-36 uur
GGZ Rivierduinen
Leiden, NL
37 minuuten geleden

Welke uitdaging ga je aan?

Als verpleegkundige in opleiding tot SPV werk je in de ambulante, directe patiëntenzorg en ontwikkel je je in de rol van SPV.

Tijdens de opleiding zal jij je met name bekwamen in de volgende aandachtsgebieden : klinisch redeneren en evidence-based practice, communicatie, opereren als samenwerkingspartner, als reflectieve professional, als gezondheidsbevorderaar, als organisator en als kwaliteitsbevorderaar.

De opleiding SPV deeltijd duurt 20 maanden. Je hebt wekelijks les en daarnaast werk je tussentijds aan je toetsen. Naast de opleidingsdag is de gemiddelde studiebelasting 8 uur per week.

Tijdens de opleiding werk je 32-36 uur binnen GGZ Rivierduinen.

Voor meer info betreffende de inhoud van de opleiding : klik hier.

Waarom ga jij het verschil maken?

Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige met minimaal twee jaar relevante werkervaring in de GGZ. Je bent direct toelaatbaar met een afgeronde opleiding hbo-v of je beschikt over een mbo-v diploma of b-verpleegkunde diploma met een passend bachelor getuigschrift.

Indien je geen bachelor getuigschrift hebt wordt een assessment afgenomen.

Jouw werkplek binnen GGZ Rivierduinen

Het is voor interne kandidaten mogelijk om gedurende de opleiding op de eigen werkplek te blijven, als deze voldoet aan de vereisten.

Voor externe kandidaten is er een divers aanbod aan werkplekken bij de Wijkteams, het ambulante team Ouderen Psychiatrie, poli Autisme, poli Kinderen & Jeugd, Kristal en op de poli Bipolair.

Eventueel is het mogelijk om op meerdere plekken stage te lopen waaronder de crisisdienst.

Wat bieden we je?

 • Een opleidingsplaats in de SPV-opleiding die start in het voorjaar van ;
 • Een leerarbeidsovereenkomst voor 20 maanden (conform CAO GGZ). Indien je een dienstverband voor onbepaalde tijd hebt met Rivierduinen, dan behoud je dit dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2. tot €3. op basis van een 36-urige werkweek (FWG 50);
 • Complete vergoeding van de kosten voor de opleiding inclusief boeken. 50% van de opleidingsdag wordt gerekend als werktijd.
 • Solliciteren

  Je kunt online solliciteren door het insturen van je motivatiebrief, CV en bij interne kandidaten is een aanbevelingsbrief van je manager waarin je bovengemiddeld functioneren aantoonbaar wordt gemaakt, een pré.

  Na een positief sollicitatiegesprek volgt een gesprek op de nieuwe werkplek en een arbeidsvoorwaardengesprek.

  Meer informatie

  Heb je vragen? Dan kun je per mail contact opnemen met Gilaine Massuger, opleider sociaal psychiatrische verpleegkunde via of telefonisch op 06 of met Suzanne van Ruijven, waarnemend opleider via 06 .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier