Junior Accountmanager buitendienst
Securitas Direct B.V.
Amstelveen, Noord Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Zoek jij nieuwe carrièremogelijkheden en ben jij direct beschikbaar? Accountmanager buitendienst Start je salescarrière binnen een multinational met meer dan 30 jaar ervaring in de Europese markt.

Wij zijn Verisure, deel van de Securitas Direct groep. Werken bij ons betekent werken bij de markleider in beveiligingssystemen in Europa’.

Onze werknemers in 15 landen hebben al 3 miljoen mensen geholpen een veiligere en zorgeloze omgeving te creëren. Voor ons saleskantoor in Amstelveen we op zoek naar Accountmanager buitendienst.

Wij bieden je de kans om : Ondernemerschap te ontwikkelen door je eigen klantenbestand op te bouwen en deze te onderhouden.

Het salesvak te leren en succesvolle verkoper te zijn. Klanten de beste keus in beveiligingsoplossingen aan te bieden aan particulieren en MKB.

 • Wat bieden we jou?! Training & Coaching; je begint met een salestraining en leert onze unieke salesmethode waarmee we reeds 25 jaar bewezen succesvol zijn;
 • Een goed basissalaris met een lucratief bonus systeem zonder plafond! Na de training is een salaris van 2400,- per maand (inclusief bonus) een realistisch bedrag.

  Onze topverkopers verdienen wel 5000 per maand; Auto van de zaak; na de trainingsperiode krijg je een auto van de zaak met tankpas.

 • Wanneer je bij de start van de opleiding geen beschikking hebt over een auto kunnen we ook een tijdelijke oplossing bieden via een van onze partners;
 • Gadgets; om op een professionele manier jouw werk te kunnen uitoefenen krijg je bij aanvang een mobiele telefoon, tablet en een live demo box;
 • Erkende training; wanneer je een bewezen sales tijger bent geworden bieden we je een erkende nationale training aan, inclusief een installatie cursus;
 • Internationale carrièremogelijkheden; wij bieden zowel nationaal als internationaal carrièremogelijkheden. Er is genoeg ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen! Naar wie zijn wij op zoek?

  Ben jij fulltime beschikbaar?; Beschik jij over een rijbewijs B ?; Beschik jij over eigen vervoer ? (voor de eerste 4 maanden, eventueel lease-

  auto). Ben jij vol enthousiasme en energie? Heb je interesse in sales, werk je graag met mensen en ben jij resultaatgericht.

  Zoek jij een bedrijf waar je een grootste carrière kan opbouwen binnen in internationale omgeving en ben jij competitief ingesteld?

  Voor vragen over de vacature kan je bellen met onze recruiter Nathalie : 0611428004

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier