Rangeerder / Chauffeur Terminal Trekker in Apeldoorn Apeldoorn
Logistic Force
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden
 • Locatie : Apeldoorn
 • Type : Fulltimer
 • Voor een vleesverwerkingsbedrijf in de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Rangeerder. Het betreft u een functie in ploegendienst.

  Deze diensten zijn van 06.00 - 15.00 uur en van 15.00 uur tot 00.00 uur.

  Wat jij gaat doen :

  Jij zorgt samen met een collega, op de juiste wijze, voor de aan- en afvoer van de koelopleggers met behulp van een rangeertruck / terminaltrekker.

  Je controleert de opleggers op schade en gebreken en zorgt goed voor het beschikbaar gestelde transportmaterieel. Tot slot controleer je of de koelmotoren op de juiste temperatuur zijn ingesteld.

  Wat jij nodig hebt :

  Je bent stressbestendig en beschikt over een grote dosis lef. Als rangeerder bij dit bedrijf werk je in een drukke omgeving waar veel gebeurt.

  Het is ook mogelijk om deze werkzaamheden als eerst stap in je carrière als chauffeur te zien. Je hebt namelijk de mogelijkheid om hier veel te leren en je rijbewijs te halen.

  Wat is echt belangrijk :

  Dat je een rijbewijs B,C,E of T hebt.

 • Je beschikt over een rijbewijs T (tractor) of CE
 • Je bent enthousiast en flexibel
 • Je bent een echte aanpakker en weet klanten blij te maken
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit
 • Je bent nauwkeurig en stressbestendig
 • Je bent woonachtig in de regio Groenlo (30 km)
 • Hoe jij terug betaalt wordt :

  Op 1001 en 1 manieren. Te beginnen met een goede beloning volgens de CAO Vleeswerkering, inclusief toeslagen (Uurloon tussen 12,50 en 14,00 euro.

  Een keurige vergoeding voor de door jou gemaakte reiskosten tot € 10,00 per dag. Maar misschien nog wel belangrijker zijn de extraatjes.

  Zoals de persoonlijke aandacht en oprechte waardering maar vergeet ook niet de altijd gezellige personeelsuitjes. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren wij er ook in.

  Denk aan het behalen van je rijbewijs. Als jij beschikt over de genoemde capaciteiten, dan helpen wij je graag 'op weg'.

  Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier