Projectleider Ontwerp
Eminent Groep
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
6 dagen geleden

Als projectleider ben jij eindverantwoordelijke voor verschillende projecten waarbij de nadruk van je werkzaamheden op de ontwerpfase ligt.

Geen tekening of ontwerp wordt definitief voordat jij er je oordeel over hebt gegeven en samen met het projectteam lever je een eindresultaat waar een ieder trots op kan zijnJe bent constant bezig om de projectvoortgang te beheersen en controleren.

Hierbij waarborg je de kwaliteit kosten en mens & materiaal gedurende de verschillende fases van een project. Je begeleidt tekenaars ontwerpers en constructeurs bij hun werk en bent in staat om hun werkzaamheden dusdanig op elkaar af te stemmen dat de vooraf opgestelde planning in een vloeiende beweging kan worden uitgevoerd.

Voor interne en externe belanghebbenden ben jij het voornaamste aanspreekpunt en jij leidt dan ook verschillende overleggen met opdrachtgevers.

Ben jij de veelzijdige projectleider waarnaar we op zoek zijn Reageer dan snel

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier