Onderofficier Cabin Attendant (MBO 4)
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Hoogerheide
1 dag geleden

Vacature Luchtmacht

Onderofficier Cabin Attendant (MBO 4)

Solliciteren nu niet mogelijk

Hou me op de hoogte

 • €1.400 €2.650 salaris
 • 26 30 vrije dagen per jaar
 • Kosteloos je rijbewijs halen
 • Locatie : Hoogerheide
 • Meer info

  Salaris en voorwaarden

  Salaris

  Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee.

  Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages. Meer info

  Vrije dagen

  Bij een volledig dienstverband heb je afhankelijk van je leeftijd recht op 26-30 verlofdagen per jaar. Heb je dagen over?

  Dan kun je die onder bepaalde voorwaarden meenemen naar het volgende jaar.

  Rijbewijs

  Nog geen rijbewijs? Haal m gratis bij Defensie! We helpen je graag vooruit, en niet alleen als het om je carrière gaat. Als je bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht komt werken, kun je daarom op onze kosten je rijbewijs B halen.

  Meer informatie over rijbewijs bij Defensie.

  Wat doe je als technicus op de afdeling Vliegtuigonderhoud?

  Bekijk de video

  Wat doe je als technicus op de afdeling Vliegtuigonderhoud?"

  Hoe ziet het werk van een Onderoffficier Avionica eruit?

  Bekijk de video

  Video bekijken : "Hoe ziet het werk van een Onderoffficier Avionica eruit?"

  Bewaak het luchtruim, Word luchtgevechtsleider

  Ontdek je mogelijkheden

  Wat doet een Onderofficier Luchtgevechtsleiding?

  Ontdek het verhaal van Anke

  Werken als monteur bij de Luchtmacht?

  Lees het verhaal van Romy

  Ontdek de opleiding van vliegers en grondpersoneel

  Bekijk de video

  Video bekijken : "Ontdek de opleiding van vliegers en grondpersoneel" 1

  Ben jij die hoogvlieger die de échte wereld wil zien? De wereld van de parelwitte stranden maar ook van de droge woestijnen.

  Wil je graag in een internationaal team werken? Heb jij de MBO 4 opleiding Luchtvaartdienstverlening bij het ROC? Als Onderofficier Cabin Attendant bij de Koninklijke Luchtmacht kun jij een bijdrage leveren aan Vrede en Veiligheid door het ondersteunen van de missies welke Defensie overal ter wereld uitvoert!

  Dit ga je doen

  De Cabin Attendant verricht tijdens de gehele vluchtuitvoering, onder supervisie van de Purser, werkzaamheden aan boord t.

  b.v. de Flight Safety en geeft service aan passagiers en flightdeck crew. Je wordt geplaatst op de Vliegbasis Eindhoven, maar gaat werken in een internationaal team.

  Samen met Duitse en Belgische collega’s draag je zorg voor de vliegveiligheid en het algehele welzijn van je passagiers.

  Je verricht je werkzaamheden aan boord van ons nieuwste vliegtuig, de A330 MultiRole Tanker Transport. Als Cabin Attendant bij de Koninklijke Luchtmacht kom je overal! Vluchten ter ondersteuning van Defensie oefeningen zowel binnen als buiten Europa, naar missiegebieden in Afrika en Azië en humanitaire hulpvluchten wereldwijd.

  Hier ga je werken

  Na de militaire basisopleiding aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL) in Woensdrecht zal je geplaatst worden op Vliegbasis Eindhoven.

  Om te kunnen worden ingezet op de A330 volg je een vier weken durende conversiecursus in Madrid. Hierna begint een glansrijke, avontuurlijke loopbaan bij Defensie.

  MBO 4

  Je bent tussen de 17 jaar en 30 jaar en 11 maanden

  Een bril of lenzen is geen probleem.

  Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

  Je hoeft geen rijbewijs te hebben

  Je groeit persoonlijk

  Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen.

  Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend is.

  Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

  We leiden je op

  Onderofficiersopleiding Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL)

  Voordat je aan de slag gaat krijg je eerst je militaire opleiding tot onderofficier aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL)

  Functie Opleiding (FO) Luchtmacht

  Na het behalen van je militaire opleiding op de KMSL volgt de Functie Opleiding (FO). Deze opleiding volg je (afhankelijk van je gekozen richting) aan de KMSL, op een ander Luchtmacht onderdeel of in het buitenland.

  Train je fit

  Om bij Defensie te kunnen werken, moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Daarom is de fysieke keuring een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Om je goed hierop voor te bereiden, hebben we trainingsschema's ontwikkeld.

  Belastbaarheidsniveau voor deze functie : 1

  De sollicitatie

  Voorlichting Luchtmacht (optioneel)

  Zorg dat je weet waar je aan begint en bezoek een infodag of voorlichting (of doe een online voorlichting). Dan ben je bijvoorbeeld beter voorbereid voor je gesprek tijdens het psychologisch onderzoek!

  Invullen vragenlijsten

  Je krijgt een aantal vragenlijsten die je moet invullen en terugsturen. Deze informatie wordt later gebruikt in je sollicitatieproces.

  Psychologisch Onderzoek (PO)

  Dit onderzoek bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder een capaciteitentest en een gesprek met een psycholoog van Defensie (zie ook onze online brochure 'Ben jij fit voor de keuring?').

  Medisch Onderzoek

  Het Medisch Onderzoek wordt verricht om te bepalen of je medisch geschikt bent voor de functie waarvoor je hebt gesolliciteerd.

  Het onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen : Gehoortest (audiometrie), ogentest (optometrie), lichaamsmetingen (biometrie), gesprek met een arts en een functionele test (vaststellen fysieke functie geschiktheid).

  Zie ook onze online brochure 'Ben jij fit voor de keuring?'.

  Veiligheidsonderzoek (VO)

  Je werkt met wapens en geheime informatie. Daarom doen we een veiligheidsonderzoek. Hiervoor krijg je een vragenlijst, waarna de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD) beoordeelt of je geschikt bent voor het verantwoordelijke werk als militair (zie ook onze online brochure 'Ben jij fit voor de keuring?').

  Aanstelling

  Als je alle keuringen hebt gehaald ben je 'aanstelbaar' als militair. Hierna krijg je te horen wanneer je naar verwachting kunt beginnen met je militaire opleiding!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier