R&D Specialist
Greenyard
Ridderkerk, Nederland
5 dagen geleden

Job description

Voor onze afdeling Research en Development zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

R&D Specialist (fulltime)

Jouw werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het in teamverband opstellen, begeleiden en uitvoeren van verschillende projecten met een focus op teelt, voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Daarnaast verzamel en ontwikkel je kennis rondom een aantal nader te bepalen teelten om zo een inhoudelijke sparringpartner te zijn voor team en klant.

Je onderhoudt en bouwt contacten op binnen het netwerk van telers, wetenschappelijke instituten, leveranciers, NGO’s en belangenorganisaties.

Daarnaast ben je in staat om klantgericht te opereren door nauw samen te werken met collega’s van diverse disciplines o.

a. commercie, marketing, sourcing, kwaliteit en leveranciers. Ook ondersteun je de afdeling R&D om het maximale uit de mensen en het team te halen en deze te begeleiden bij het stellen van prioriteiten voor een optimale projectkeuzes.

Wij zoeken

 • Afgeronde hbo of academische opleiding, bij voorkeur op het gebied van Biologie, Plant / Teeltkunde of Levensmiddelentechnologie;
 • Achtergrond in de AGF en / of veel affiniteit met de agrarische keten;
 • Interpreteren van complexe uitkomsten en sterk in het presenteren van projecten om draagvlak te creëren (intern en extern);
 • Goede presentatie- en communicatieve vaardigheden op diverse niveaus;
 • In staat zijn het overzicht te bewaren, innovatief, inspirator, proactief, analytisch en in staat om bruggen te bouwen.
 • Aanbod

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Uitstekende mogelijkheden voor verdere ontplooiing;
 • Een leuke werksfeer in een al jaren stabiel groeiend bedrijf;
 • Werken voor de grootste retailer van Nederland.
 • Een assessment maakt deel uit van de procedure.

  Wij zijn :

  Bakker Barendrecht is een van de grootste internationale groente- en fruitbedrijven van Nederland. Met ca. 800 medewerkers in Nederland doen we er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

  Naast onze toewijding aan kwaliteit en service, zijn werkplezier en een praktijkgerichte visie de voornaamste van ons succes.

  Onze diensten zijn handel, logistieke diensten (o.a. warehousing, verpakken, rijpen, transport) en kenniscentrum. Bakker is onderdeel van de wereldwijde energie-Greenyard Foods groep, met een van bijna 4 miljard euro.

  Acquisitie naar aanleiding hiervan wordt niet op prijs gesteld!

  Bakker Barendrecht

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier