Verzorgende IG - 16/24 uur - 's-Gravenzande
Zorgenwelzijnplein
's-Gravenzande
23 uur geleden

Functieomschrijving

DJe helpt mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen.

Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug.

Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie.

Je bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen, zodat je een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Hier ga je werken

Als mensen hier zeggen dat ze zorg nodig hebben, ben je nog niet klaar met een steunkousje"

De glazen stad', zo wordt het Westland ook wel genoemd. Westlanders zijn sociaal en hebben een uitgebreid netwerk. Dat is prettig bij de zorg en het helpt mensen om zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te houden.

Toch zeggen mensen die hier wonen niet snel iets over hun problemen en àls ze dat doen dan is het vaak meteen raak. Dan is er echt wel meer zorg nodig dan een steunkousje.

Kom je in dit gebied te werken, dan zul je door de lekker directe no-nonsense-mentaliteit heen moeten prikken en goed je ogen en oren de kost geven.

Want een indicatie van bijvoorbeeld 2x per week helpen met douchen, kan snel uitlopen in ondersteuning bij de huishouding en andere verpleegkundige of verzorgende zorg.

Zelf bestaan de 10 wijkteams in dit gebied ook uit van die harde doorzetters. Het komt voor dat ook je collega's moeilijk eigen grenzen aan kunnen geven (te) lang door gaan.

Het is echt een uitdaging om samen die mentaliteit wat zachter en milder te maken. Al met al kom je in een betrokken, gezellig en hartverwarmend team : barbecuen, bowlen en samen dingen oppakken je gaat het meemaken en ervan genieten.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anneke de Jongste, tel. : 06-20971649 of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier