Backoffice medewerker voor PostNL
Randstad
Leeuwarden, The Netherlands
5 dagen geleden

Word jij onze nieuwe Sherlock Holmes bij PostNL Backoffice in Leeuwarden? Zie jij het als een uitdaging om een zoek geraakt pakketje op te sporen?

Ben je daarnaast communicatief vaardig en kun je makkelijk schakelen tussen verschillende systemen? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou

 • €9,97 bruto per uur v.a. 21 jaar
 • Werken tijdens kantoortijden
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Mooie werkplek in het centrum van Leeuwarden
 • Goed ingewerkt? Daarna kun je ook thuis werken
 • Baan voor langere tijd
 • Wie ben jij

  In deze functie helpt het jou als je al telefonische ervaring hebt en bekend bent met het werken bij een callcenter. Verder is het belangrijk dat...

 • Jij kunt makkelijk schakelen tussen verschillende systemen en bent onder andere bekend met Windows en verschillende CRM systemen.
 • Je bent empathisch ingesteld en ziet een uitdaging in een gesprek met weerstand.
 • Plannen en organiseren is voor jou geen probleem. Omdat je soms 80 / 90 cases tegelijk open hebt staan waarvoor jij verantwoordelijk bent is het belangrijk dat je overzicht kunt houden.
 • Wat ga je doen

  Je hebt een divers takenpakket als Backoffice medewerker bij PostNL. Wanneer een pakket zoek is dan wordt er een onderzoek opgestart.

  Jij zorgt ervoor dat de formulieren vewerkt worden en gaat op onderzoek uit. Het kan zijn dat je hiervoor ook contact met de klant opneemt.

  Ook kunnen klanten online feedback achterlaten, over bijvoorbeeld de bezorger die net aan de deur geweest. Is er een slechte review achter gelaten?

  Jij pakt het op en stuurt deze feedback naar de juiste afdeling. Feedback is key!

  Waar ga je werken

  Als klantenservice medewerker kom je te werken bij Cendris in Leeuwarden. Cendris is een groot facilitair centrum voor verschillende merken in de de klantenservice.

  Bij Cendris werken klantenservice medewerkers die gevoel hebben voor aanpakken en die zich verantwoordelijk voelen. Je krijgt hier de ruimte om jezelf te ontwikkelen in een gemotiveerd team!

  Je kunt zowel parttime als fulltime werken. Wel is het belangrijk dat je in ieder geval een aantal uren beschikbaar bent op maandag, woensdag en vrijdag.

  Je wilt de klanten immers niet te lang laten wachten op een antwoord!

  Sollicitatie

  Loop je al warm? Ben je al enthousiast? Solliciteren doe je door op onderstaande knop te drukken, of direct te bellen naar 038 426 1978. Spreken we je snel?

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier