Leerling gasmonteur Groningen
ENEXIS NETBEHEER
Thuis
1 dag geleden

Functie-eisen

Denk jij ''Ja, dit past bij mij''? Mooi. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent in het bezit van een vmbo-diploma (theoretisch, gemengd of kader) of specialisatie gastechniek en bent bereid om een praktijkgerichte opleiding tot Gasmonteur (mbo 3) te volgen.

Verder :

 • Ben je vaardig met computers.
 • Ben je in bezit van een rijbewijs B.
 • Woon je in provincie Groningen. Dat is wel zo handig als je storingsdiensten draait.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (met het oog op onze veiligheidsvoorschriften).
 • Bedrijfsinformatie

  Enexis Netbeheer brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 2,5 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas.

  Met state-of-the-art dienstverlening en netwerken bedienen we onze klanten altijd en overal. Veilig én betaalbaar. Bovendien maken we het terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk.

  En we zorgen dat er altijd genoeg energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waarop we samen zuinig moeten zijn.

  De afdeling Realisatie van de vestiging in Groningen bestaat uit medewerkers met een technische achtergrond zoals monteurs, technici en uitvoerders maar je zal veelvuldig ook met andere teams samenwerken.

  Vertrouwen, flexibiliteit en vakmanschap zijn een aantal kernwoorden die de afdeling vertegenwoordigen.

  Je werkt vanuit standplaats ''thuis'' maar bent aangesloten bij de vestiging in Kolham.

  Arbeidsvoorwaarden

  In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten :

 • Een salaris tussen de € 2.325,- en € 3321,-. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.
 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.
 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.
 • Vanaf dag één een eigen Enexis bus vol met het beste gereedschap en mag gebruik maken van een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.
 • Een vergoeding van € 312,84 bruto per wacht- en storingsdienst (let op : alleen van toepassing als je storingsdienst draait).
 • Daarnaast krijg je natuurlijk de gewerkte uren tijdens een storing extra uitbetaald en bouw je aanvullende verlofdagen op.

  Deze diensten ga je draaien zodra je er klaar voor bent.

 • Omdat jij niet van onze heerlijke koffie op kantoor kan genieten, krijg je een ambulante vergoeding van € 80,- bruto per maand.
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach.
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen.
 • Zijn wij een match?

  We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit : een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG).

  Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.

  Let op : vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze vacatures verplicht om vloeiend Nederlands te lezen, spreken en schrijven.

  Pacemaker? In deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker.

  Voor meer informatie klik hier.

  SOLLICITEREN? GEWOON DOEN!

  Ben je enthousiast, mail ons dan je cv met een motivatie. Zien wij een match? Dan gaan we graag met je om tafel. Klikt het daarna nog steeds?

  Dan nodigen we je uit voor een intake op onze Vakschool in Hoogeveen voor het maken van een praktijkopdracht en een online assessment.

  Kom je ook die ronde door, dan maken we samen je arbeidsvoorwaarden rond en verwelkomen we je als onze nieuwe collega. Ons eerstvolgende instroommoment is op 1 februari 2022.

  VRAGEN?

  Neem even contact op met corporate recruiter Daan Eggink.

 • E-mail : daan.eggink enexis.nl
 • Bel / app : 06 12 33 40 36
 • Graag een dagdeel meelopen?

  Dat kan altijd. Het is de ideale manier om een goede indruk te krijgen van de werkzaamheden en Enexis Netbeheer als bedrijf.

  Neem hiervoor even contact op met Daan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier