Verzorgende IG met coördinerende taken locatie de Wachtpost
Proteion Schoon
Venlo, NL
6 dagen geleden

Heb jij een groot zorghart en wil je de kleine momenten gewoon bijzonder maken voor onze bewoners? Wil jij de verdieping in je werk opzoeken door ook coördinerende taken te doen voor cliënten en collega’s Dan zoeken wij jou!

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat aan de slag bij de Wachtpost waar bewoners kleinschalig wonen in een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld.

De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. Je houdt rekening met hun individuele wensen en past de zorg hier op aan.

Kijken wat de client zelf nog kan vinden we belangrijk, we houden bewoners graag actief en geprikkeld.

Als verzorgende IG met EVV / coördinerende taken ben jij voor een aantal bewoners aanspreekpunt voor je team, maar ook voor bewoners en mantelzorgers.

Jij bereidt bijvoorbeeld artsenvisites en MDO's voor, en zorgt dat de randvoorwaarden voor het verlenen van zorg worden geregeld.

Je werkt deels mee in de zorg, en deels voer jij coördinerende taken uit.

Binnen de Wachtpost is het mogelijk om een aantal aandachtsgebieden op te pakken, denk hierbij aan methodisch werken, palliatieve zorg, domotica, hygiëne of werkbegeleiding.

Hoe de verdeling tussen zorg en overige taken is bepalen we in overleg. Dit hangt natuurlijk heel erg af van wat jij mee brengt en waar jouw interesses liggen!

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Je hebt de opleiding tot verzorgende IG afgerond en bij voorkeur ervaring.

Bijna klaar met je opleiding? Ook dan kijken we graag naar mogelijkheden! Heb jij de ambitie om nog verder te leren? Dan gaan we daar graag met jou over in gesprek.

Voor deze positie zoeken we een IG’er die toe is een uitdagende rol. Die graag extra taken oppakt en samenwerkt met collega’s.

Kwaliteit staat bij jou voorop en je bent in staat om kwaliteitsverbeteringen te maken.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie? Ook als je twijfelt of de Wachtpost de locatie voor jou is komen we graag in contact.

Meelopen is uiteraard ook mogelijk!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier