Junior Tenderstrateeg Infra
BAM Infraconsult
Gouda, NLD
7 uur geleden

Building a sustainable tomorrow

Zoek jij graag naar slimme oplossingen? Krijg jij energie van het bedenken van de winnende strategie? Ben jij de rest altijd een paar stappen voor en heb jij altijd een plan B achter de hand?

Dan ben jij de junior tenderstrateeg die wij zoeken!

Jouw missie

Als junior tenderstrateeg zoek je samen met het tenderteam naar de winnende strategie voor tenders binnen het grootste Infrabedrijf van Nederland.

Je werkt door het hele land voor verschillende opdrachtgevers. De tenders waaraan je werkt zijn divers : de ene keer ben je betrokken bij de ontwikkeling van een grote, complexe smart snelwegverbinding midden in de randstad, de andere keer bedenk je ideeën om bij een project in een kleine woonwijk hinder te beperken en het volgende moment draag je bij aan een plan voor een circulaire brug.

Als junior tenderstrateeg is het aan jou om de vraag van de klant zo goed mogelijk te begrijpen. Je ondersteunt het proces dat leidt tot een propositie die exact aansluit bij de klantwens.

 • Je zoekt altijd naar de perfecte balans tussen kwaliteit, ontwerp, planning en prijs. De rode draad is focus op de toekomst;
 • van innovaties, digitalisering, circulair- en emissieloos bouwen tot visie op nieuwe samenwerkingsvormen. Bij ieder nieuw project motiveer je het team om te komen tot winnende ideeën.

  Je neemt de lead in het analyseren van de klantvraag en bent verantwoordelijk voor de vertaalslag naar een succesvolle aanbieding op papier.

  Hierbij maak je gebruik van creatieve werkwijzen, faciliteer je brainstormsessies, train je het team in klantgesprekken en laat je jouw enthousiasme zijn werk doen.

  Je bemiddelt tussen verschillende (technische) invalshoeken en belangen en combineert ideeën van je collega’s om onderscheidende plannen te ontwikkelen die onze klanten razend enthousiast maken.

  Je kunt dus echt het verschil maken! Natuurlijk hoef je dit niet in één keer zelf te kunnen. Aan de hand van ons interne kwaliteits- en ontwikkelprogramma begeleiden wij je intensief in je ontwikkeling als zelfstandig strateeg.

  Meer weten over de functie? Lees hier het verhaal van onze collega Anne.

  Jij :

 • hebt een afgeronde WO-opleiding. Bijvoorbeeld in de richting van Construction Management and Engineering, Geografie, Planologie, Civiele Techniek, Bouwkunde of vergelijkbaar;
 • bent sterk in het bedenken van onderscheidende ideeën;
 • krijgt teams gemakkelijk in beweging en laat ze op een andere manier denken;
 • beschikt over een sterk analytisch vermogen;
 • haalt plezier uit schrijven en bent hier ook goed in;
 • bent niet bang om vragen te stellen en wil graag veel en snel leren;
 • herkent jezelf in de topsportmentaliteit. Je wilt altijd de beste zijn. Ons motto met een knipoog is Samen winnen is belangrijker dan meedoen!’
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket incl. 43 vakantiedagen en (elektrische) een leaseauto of cash-optie;
 • Je wordt onderdeel van een afdeling die wordt gestuurd vanuit verbindend leiderschap;
 • Mooie projecten om aan te werken en een werkweek vol uitdaging en constante ontmoetingen met nieuwe collega’s binnen het hele BAM Infra bedrijf;
 • De kans om écht iets neer te zetten, eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd en hier wordt tijd voor gereserveerd;
 • Een gedreven en hecht team met gepassioneerde en karaktervolle collega’s die samen veel lol maken en kennis uitwisselen;
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via BAM Learning en het interne inhoudelijke scholingsprogramma voor het vak Tenderstrateeg.
 • Ook word je uitgenodigd voor het BAM Startersprogramma waarbinnen je met andere starters aan de slag gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Nog geen 35 jaar? Sluit je aan bij Young BAM! Voor alle BAM-medewerkers onder de 35 is er Young BAM. Jaarlijks organiseren ze meerdere activiteiten, zoals projectbezoeken en workshops rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche;
 • Gezelligheid, zoals creatieve of sportieve uitstapjes en borrels;
 • Een interessant bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden binnen de gehele Koninklijke BAM Groep.
 • Jouw werkomgeving

  Naast dat je in verschillende projectteams binnen heel BAM Infra (onderdeel van de Koninklijke BAM Groep) opereert, heb je in de afdeling Tenderstrategie een enthousiaste thuisbasis binnen BAM Infraconsult.

  Het team bestaat uit zeventien strategen. Vanuit diverse achtergronden en interesses bezit iedereen dezelfde passie en gedrevenheid om tenders te winnen! Samen vormen de strategen een hecht team waar nieuwsgierigheid, verbinding, lef en gedrevenheid de boventoon voeren.

  We zijn trots op onze cultuur waar veel ruimte is voor inhoudelijke kwaliteits- en persoonlijke ontwikkeling voor / door de groep.

  We helpen elkaar en spreken waardering naar elkaar uit.

  Het hoofdkantoor van BAM Infraconsult is gevestigd in Gouda, met nevenlocaties in Amsterdam, Apeldoorn, Culemborg, Den Haag, Breda en diverse locaties in het buitenland.

  Jouw standplaats is ook Gouda, maar je bent flexibel een eigen keuze te maken tussen afwisselend het hoofdkantoor, je tenderlocatie ergens in Nederland en je thuiswerkplek.

  Vanuit je eigen verantwoordelijkheid creëer je zo de meest optimale woon-werkbalans.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier