Hoofd IT-Academy
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Utrecht - Kromhoutkazerne , NL
17 dagen geleden

Wat ga je doen

Als Hoofd IT Academy houd je je bezig met de coördinatie en aansturing van de IT Academy en het borgen en verdiepen van het vakmanschap hierbinnen.

Zo draag je er aan bij dat het JIVC een kenmerkend wendbare IT-organisatie is die effectief kan meebewegen met de continu wijzigende behoefte die Defensie en haar ketenpartners stelt aan de IT-ondersteuning.

Het werkterrein en de producten zijn inhoudelijk sterk verweven met en hebben invloed op andere (beleids)terreinen en (organisatie) processen.

De inhoudelijke en operationele aansturing, begeleiding en coaching van de medewerkers binnen de IT Academy vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Hierbij zijn een effectieve planning en een efficiënte inzet van medewerkers en middelen van belang.

Verder ben je het boegbeeld van de IT-Academy en vertegenwoordigt het Expertisecentrum. Je geeft leiding aan de eenheid en aan de medewerkers, door met het oog op efficiëntie en effectiviteit mensen en middelen en toegekende budgetten in te zetten.

Je zet personeels-instrumenten op tijdige en juiste in. Denk hier bijvoorbeeld aan start-, functionerings- en beoordelingsgesprekken ten behoeve van de ontwikkeling, opleiding en loopbaan van het personeel.

Binnen het team zorg je voor een adequate aansturing en waar nodig ondersteun je jouw medewerkers. Tijdens teamoverleggen voorzie je in structuur en goede (interne) communicatie.

De kwaliteit en kwantiteit van de (bedrijfs-)processen van de eenheid zijn dagelijkse kost voor je. Hierin is de vertaling van (strategisch) beleid naar het werkterrein en / of het realiseren van strategische doelstellingen belangrijk.

Je zorgt ervoor dat je resultaten behaalt voor de Sectie door het conform afspraak opleveren van (beleids)producten en het vormgeven en implementeren van processen.

Je signaleert verbetermogelijkheden voor de Sectie en vertaalt dit naar meerjarenplannen, implementatieplannen, richtlijnen en procedures op te stellen.

Hierbij houdt je rekening met de interne en externe omgeving en stemt hierop inhoudelijk en procesmatig af. Door deel te nemen aan het management team Expertise Centrum en fundamentele invloed uit te oefenen op en bij te dragen aan het afdelingsbeleid en de realisatie van de afdelingsdoelstellingen draag je bij aan organisatieontwikkelingen en doelstellingen.

Eén van je neventaken is ook het deelnemen aan het management team Expertise Centrum.

Netwerken is een tweede natuur voor jou. Je vertegenwoordigt de Academy en creëert draagvlak voor de producten en diensten van de Sectie.

De belangen van de Sectie staan voorop en je bent in staat om die te verdedigen en uit te dragen. Dit doe je door tactisch te onderhandelen en standpunten in te nemen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier