Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen in Opleiding
Maastricht UMC
Maastricht, LI, Netherlands
1 dag geleden

Afdeling

Centrale Sterilisatie Afdeling

Beroepsgroep

Facilitair & Technisch

v21.0397

Ja, ik wil deze baan!

Wat ga je doen?

Je hebt primair als taak het desinfecteren, samenstellen en steriliseren van medisch instrumentarium en hulpmiddelen. Verder neem je beslissingen over de kwaliteit van de werkzaamheden waarbij bediening van apparatuur en het beoordelen van de procesparameters zeer essentieel zijn.

Het vak bied mentaal en fysiek uitdagingen en afwisseling.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt primair als taak het desinfecteren, samenstellen en steriliseren van medisch instrumentarium en hulpmiddelen. Verder neem je beslissingen over de kwaliteit van de werkzaamheden waarbij bediening van apparatuur en het beoordelen van de procesparameters zeer essentieel zijn.

Het vak bied mentaal en fysiek uitdagingen en afwisseling.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?

De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA), onderdeel uitmakend van het Centrum voor Acute en Kritieke zorg, bestaat uit een team van 29 personen en is onderdeel van het perioperatief proces.

De CSA is verantwoordelijk voor het desinfecteren, samenstellen en steriliseren van medische instrumenten sets die gebruikt worden bij operaties en andere ingrepen.

Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van flexibele endoscopen.

De Centrale Sterilisatie Afdeling werkt dienstverlenend naar de operatiekamers, het dagcentrum, intern distributie centrum en andere gebruikersafdelingen als ook externe klanten.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die de 2 jarige opleiding tot medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH) wil gaan volgen aan het Summa college Eindhoven.

De medewerker zal 1 dag per week naar het Summa college gaan en 32 uur werken op de CSA.

Arbeidsovereenkomst

De opleiding MSMH start op verschillende momenten in het jaar. Op dit moment zijn de mogelijkheden januari en april. We zullen in overleg bepalen wanneer je de opleiding kunt starten.

De voorkeur geniet om je te laten starten met een voorwerkperiode, ook dit zal in onderling overleg vastgelegd worden. Indien je mag starten met de opleiding krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.4 Cao umc.

Na positieve afronding van je opleiding is een mogelijkheid op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar conform 2.

4.1 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden je :

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
 • Salaris

  Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.304,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A03 van de Cao umc.

  Heb je nog vragen?

  Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment.

  Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer : 043-387 59 77 of per mail : recruitment mumc.nl

  Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

  De selectie procedure bestaat uit een rondleiding op de CSA na uitnodiging dinsdag 14 december gevolgd door een sollicitatiegesprek op 16 december 2021.

  Een vervolg stap kan een meeloop dag zijn op maandag 20 of dinsdag 21 december 2021 op de CSA.

  Een screening en / of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

  Ja, ik wil deze baan!

  Wij verzoeken je, vóór 29 november 2021, digitaal te solliciteren via deze website. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

  Let op : Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier