Orderpicker elektrische Pallettruck |EPT Waddinxveen
Logistic Force Eindhoven
Waddinxveen, NL
1 dag geleden

Orderpicker elektrische Pallettruck EPT

 • Locatie : Waddinxveen
 • Opleidingsniveau : lbo,mbo
 • Type : Fulltimer
 • Salarisindicatie : €10,50 - €11,15 per uur
 • Voor een opdrachtgever van ons gevestigd in Waddinxveen zijn wij op zoek naar loodsmedewerkers. Een groot en druk warehouse waar elke dag vers fruit binnenkomt dat dezelfde dag nog op transport moet.

  Het is fysiek zwaar werk en het werktempo ligt hoog.

  Met een EPT manoeuvreer jij dagelijks tussen de pallets in.Vanuit de koude cel rijdt jij de pallets naar de bufferzone waar deze op hun beurt door middel van orderpicken klaar worden gezet voor transport.

  Na een proefdag volgt er een inwerktraject van 3 a 7 dagen. Onze opdrachtgever vraagt veel flexibiliteit en hecht veel waarde aan beleefdheid naar elkaar toe.

  Er wordt gewerkt in 2 ploegendiensten en af en toe wordt er gevraagd om op de zaterdag te werken. Deze vacature is zowel parttime als fulltime in te vullen.

  De diensten zijn van 9.00 uur tot 18.00 / 20.00 uur en van 11.00 uur tot 23.00 uur. Op de dag zelf hoor je wat de werkzaamheden zullen zijn en vanaf 16.

  00 uur de dag ervoor hoor je wanneer je bent ingedeeld. Vandaar dat flexibiliteit belangrijk is.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier