Onderofficier Luchtverdediging Vuurleiding (MBO 3/4)
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Vredepeel
2 dagen geleden

Dit ga je doen

Als Onderofficier Luchtverdediging Vuurleiding ondersteun je de Officier Vuurleiding binnen de vuurleidingscrew. Je gaat werken bij het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC), van waaruit de Patriots waar dan ook ter wereld snel kunnen worden ingezet.

Aan de hand van radarbeelden bepaal jij samen met je team wanneer een Patriot-raket moet worden afgevuurd. Met de andere Vuurleiders zorg je daarnaast voor het onderhoud, de montage en de bewaking van het Patriot wapensysteem.

Opmerking : als je wordt aangenomen voor deze functie word je bij Defensie aangesteld met als functietitel Onderofficier Luchtverdediging Vuurleiding’.

PLUSPUNTEN VAN DEZE FUNCTIE

 • Salaris : naast je bruto basissalaris leveren onze toeslagen en onze gunstige reiskosten-, pensioen- en ziektekostenregeling netto een aangename verrassing op.
 • Werksfeer : nergens maak je deel uit van zo’n hecht team van collega’s als bij Defensie.
 • Doorgroeimogelijkheden : Defensie is naast werkgever ook een groot opleidingsinstituut, waar je (betaald) opleidingen kunt volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
 • Hier ga je werken

  Je gaat werken bij het DGLC in Vredepeel (vlakbij Venray) en gaat regelmatig mee op oefeningen in binnen- en buitenland.

  Je kunt ook worden uitgezonden om ergens anders in NAVO-verband het luchtruim te bewaken. Voordat je in de vuurleidingcentrale gaat werken, volg je een militaire opleiding aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL) in Woensdrecht en een vakopleiding.

  MBO 3, MBO 4

  Je bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 3 diploma. Hierbij is rekenen op 2F en Engels op niveau 3 vereist. Een andere mogelijkheid is een vergelijkbaar buitenlands diploma, aangevuld met een certificaat op vergelijkbaar niveau voor Nederlands (of Nederlands als tweede taal NT2 Staatsexamen I) en een certificaat op vergelijkbaar niveau voor Engels.

  Voor deze functie is het in bezit hebben van een Rijbewijs B vereist.

  Je bent tussen de 17 jaar en 30 jaar en 11 maanden

  Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

  Je hebt een zwemdiploma nodig

  Train je fit

  Om bij Defensie te kunnen werken, moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Daarom is de fysieke keuring een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Om je goed hierop voor te bereiden, hebben we trainingsschema's ontwikkeld.

  Belastbaarheidsniveau voor deze functie : 2

  Naar trainingsschema

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier