Senior Manager
Apple
Netherlands
4 dagen geleden

Choose a language (This will update the page.)

Overzicht

Apple is een bedrijf dat voortdurend in beweging is. Werken in een leidinggevende functie in een Apple Store is dan ook een baan vol uitdagingen én kansen.

Als Senior Manager is het jouw taak om de medewerkers en bedrijfsvoering van een of meer afdelingen van een Store aan te sturen.

Je streeft naar oplossingen en resultaten die een productieve werkomgeving stimuleren. Doordat je situaties snel doorziet en doortastend handelt, draag je bij aan het succes van Apple.

Je versterkt het merk Apple door een ongeëvenaarde klantenservice.

Belangrijkste kwalificaties

 • Je kunt constructief samenwerken met het Store Leadership-team bij het uitstippelen van strategieën voor meerdere bedrijfsgroepen, het verbeteren van processen en het overtreffen van de norm, met als doel het behalen van betere bedrijfsresultaten.
 • Je bent aantoonbaar in staat om Store-medewerkers te inspireren, te coachen, te trainen en te begeleiden, om zo consistent een uitstekende klantenservice te bieden en naar resultaten te streven.
 • Je weet uit ervaring hoe je in een steeds veranderende Retail-omgeving uitdagingen opvangt, ondersteuning biedt en de communicatie in goede banen leidt.
 • Omschrijving

  Als Senior Manager help je andere leidinggevenden om hun teamleden te inspireren om uit te blinken in hun werk. Je houdt van meerdere afdelingen binnen de Store in de gaten of ze hun operationele doelen behalen en rapporteert het resultaat aan je partners bij Corporate.

  Je weet wat er speelt binnen de branche en bij de concurrentie, en houdt trends nauwlettend in de gaten. Je geeft leiding aan je Sales-

  en Customer Support-teams door het goede voorbeeld te geven, waarbij je oplossingen aandraagt voor een blijvend optimale klantgerichtheid.

  Je stimuleert de ontwikkeling van medewerkers door coaching en aanmoediging, waarbij je duidelijk communiceert. Door een sterke band op te bouwen met team-

  leden en klanten, schep je een omgeving die de binding met Apple producten en diensten vergroot.

  Extra vereisten

 • Je hebt aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en ten minste vijf jaar ervaring in een verkoop- omgeving met direct klantcontact.
 • Ervaring in andere bedrijfstakken is welkom; een retail-achtergrond is niet noodzakelijk.
 • Je wilt graag alles weten over de technologie en de producten van Apple.
 • Naast de lokale taal schrijf en spreek je vloeiend Engels. Beheersing van meerdere talen is een pré.
 • Je zult je flexibel moeten opstellen wat betreft werktijden. Deze zijn afhankelijk van de behoeften in de Store.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier