Vakantiekracht
Inter-Sprint Banden BV
Beverwijk, NL
3 dagen geleden

Voor onze vestiging in Beverwijk zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde vakantiekracht die ons magazijnteam wil komen versterken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het orderpicken en het laden en lossen van onze autobanden. Tijdens het lossen controleer jij of de producten overeenkomen met onze bestelling.

Daarnaast zorg jij dat onze producten op de juiste locatie worden opgeslagen. Anderzijds controleer jij bij het laden of de uitgaande producten overeenkomen met de order van onze klanten.

Het opruimen en ordenen van ons magazijn behoren eveneens tot je taken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag en je kunt beginnen om 06.

00 uur, 07.00 of 08.00. Als je je rijbewijs behaalt (of misschien al hebt) zijn er ook mogelijkheden om banden te bezorgen bij onze klanten.

Wat verwachten wij?

Wij zoeken een doorzetter, flexibele, vlotte en accurate collega. Je bent een echte aanpakker en je bent niet bang de handen uit de mouwen te steken!

Verder ben je minimaal 16 jaar en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Een goed salaris afhankelijk van je leeftijd.

Wie zijn wij?

Wij zijn een echte specialist op het gebied banden & wielen. Met 13 depots verspreid door heel Nederland zijn wij dé logistieke dienstverlener voor aantal gerenommeerde organisaties binnen de bandenbranche.

Tot 3 keer per dag zorgen wij ervoor dat de juiste band, bij de juiste klant, op de juiste tijd wordt bezorgd. Wij doen er alles aan om onze voorraad en de levering van banden te optimaliseren aan de hand van een uitgekiend voorraadsysteem, onze enthousiaste collega’s en een eigen wagenpark van meer dan 100 auto’s.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier