Inpakker
Randstad
ENKHUIZEN, NL
14 uur geleden

Ben jij een aanpakker, op zoek naar een leuke afwisselende functie binnen een dynamische organisatie en ben je snel beschikbaar?

Lees dan snel verder! Voor een productiebedrijf in Enkhuizen zijn wij op zoek naar een inpakker.

Als inpakker zorg jij ervoor dat de producten vanuit de productie verpakt worden en klaargemaakt voor verzending naar de klanten.

Omdat de producten wat zwaarder zijn is het werk fysiek zwaar.

Bij dit productiebedrijf wordt er gewerkt in een 5-ploegendienst, gemiddeld 33.6 uur per week.

Je werkt 2 ochtenddiensten (07.00-15.00 uur), dan 2 middagdiensten (15.00-23.00uur) en dan 2 nachtdiensten (23.00-07.00 uur).

Vervolgens ben je 4 dagen vrij.

Omdat je in een ploegendienst werkt, ontvang je bovenop het bruto-uurloon een ploegentoeslag van 27,5%.

In deze functie staat samenwerken centraal. Samen met je collega's uit de ploeg ben je er namelijk verantwoordelijk voor dat alle producten gemaakt worden en op de juiste manier bij de klanten terecht komen.

Hierbij is uiteraard een gemotiveerde en positieve werkhouding van groot belang. Er is genoeg ruimte om initiatief te nemen.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is voor het uitvoeren van de functie vereist en kandidaten met ervaring in de cleanroom of ervaring met inpakwerkzaamheden genieten de voorkeur.

Daarbij is het belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer om naar de regio Enkhuizen te komen.

Voldoe je aan bovenstaande functie eisen en spreekt de vacature je aan, dan horen we dat graag van je!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier