Pedagogisch medewerker kdv De Toermalijn
Travers
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Doomijn zoekt een

Pedagogisch medewerker (m / v)

voor kdv De Toermalijn in Apeldoorn

voor 17 uur per week (donderdag en vrijdag)

Zie jij jezelf een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van kinderen? Ben jij creatief en enthousiast? Dan ligt er een uitdagende rol op je te wachten als Pedagogisch medewerker op kdv De Toermalijn in Apeldoorn voor 17 uur per week.

De locatie

Groots in mogelijkheden, waarbij korte lijnen en maatwerk voorop staan! Op kinderdagverblijf De Toermalijn is het reuze fijn.

Dat ontdekken en beleven kinderen hier elke dag. In onze prachtige locatie in het hartje van de wijk Zuidboek gaat het om samen doen en ervaren!

In ons gebouw Het Kristal is het enorm gezellig. We zitten hier samen met vier basisscholen, onder andere Dalton Sterrenschool De Vliegenier en PCBO De Diamant.

We werken samen waar het kan en vooral waar het onze dagen leuker maakt. Leren en groeien gaan bij ons dus écht hand in hand met ontdekken en plezier maken.

Natuurlijk hebben we oog voor wat ieder kind kan, wil en nodig heeft. Dat ontdekken ze trouwens zelf. Terwijl we samen knutselen en koken bijvoorbeeld, of zingen en dansen.

Ook buiten wachten fijne uitdagingen. Zo heeft onze mooie tuin veel hoekjes, om je heerlijk te verstoppen of om in alle rust planten en beestjes te ontdekken.

Wat kan, doen we samen, maar er is ook tijd om zelf de wereld te leren kennen. Waar de kinderen ook voor kiezen : pret en plezier staan voorop.

Kom dus gauw eens kijken bij kinderdagverblijf De Toermalijn!

Heb jij het in je?

Samen met je collega’s en in samenspraak met de ouders ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van energieke kinderen in de leeftijd van 0 -

4 jaar. Je geeft ieder kind een fijne plek door een warme, veilige en stimulerende omgeving te creëren. Maar dat niet alleen : jij bent een kei in het aanbieden van spel-

sport- en buitenactiviteiten en je wilt de leefwereld van elk kind laten groeien. Daarnaast beschik je over minimaal een kindgerichte mbo niveau 3 diploma zoals genoemd in de cao Kinderopvang.

Je bent flexibel inzetbaar en vind het geen probleem om een keer extra te werken of te ruilen. Tevens kun je werken met digitale programma’s : o.

a. Excel en verschillende apps.

Belangrijke aanvullende informatie

 • We vinden het belangrijk dat niet alleen de kinderen op onze locaties groeien, maar dat ook jij je zo goed mogelijk kunt ontplooien.
 • Daarom bieden wij scholings- en cursusmogelijkheden via de Travers Academie en word je tijdens je werk ondersteund door vakdocenten.

 • Bij Doomijn volgt elke opvoedkundig professional het inwerkprogramma; waaronder de introductiebijeenkomst, de basiscursus pedagogiek en de opleiding kinder-EHBO.
 • Binnen Doomijn is de cao Kinderopvang van toepassing. Je wordt daarbij ingeschaald in schaal 6. De trede is afhankelijk van je ervaring in kinderopvang.
 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op verlenging.
 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern gelijktijdig geworven. Bij gebleken geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.
 • Word jij enthousiast van deze vacature en denk je dat deze bij je past? Dan kijken we uit naar jouw reactie. Verstuur deze voor 27 september 2019 via het online sollicitatieformulier op de website.

  Voor meer informatie over de inhoud van de functie zie Profiel Pedagogisch Medewerker of neem contact op met Marion Remer (manager Doomijn).

  De sollicitatiegesprekken worden gehouden op vrijdag 4 oktober 2019 . Meedraaien op een locatie is onderdeel van de procedure.

  Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier