Schade-expert Bouw/Civiele Techniek – Utrecht
DEKRA
landelijk, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Stel; tijdens de aanleg van een kelder onder een bestaand pand verzakt het aangrenzende pand van de buren OF een binnenvaartschip vaart tegen een brug OF door foutief geleverde koppelingen staan alle kamers van een hotel onder water OF tijdens een boring voor kabels en leidingen heeft een industrieterrein plotseling geen stroom.

Wie stelt hier de schade vast en onderzoekt de oorzaak? Dat doe jij!

Als schade-expert heb je een zelfstandige en verantwoordelijke positie waar je specifiek met schade bezig bent en tegelijkertijd met de verzekerde, de mens.

Iedere dag is anders, iedere schade is anders en iedere verzekerde is anders. Je hebt veel contact met de verzekerde en ook met de opdrachtgevers, makelaars / tussenpersonen en andere betrokkenen.

Je werkterrein is heel Nederland en soms zelfs de hele wereld. Je bent veel onderweg met als basis je thuiswerkplek. Tijdens meetings op kantoor ontmoet je naaste collega’s en teamgenoten waarmee je ook dagelijks veel telefonisch contact hebt.

Samenwerken, elkaar helpen en er voor elkaar zijn in drukte en bij moeilijke zaken zijn belangrijke succesfactoren voor jezelf en voor het team.

Als schade-expert weet je één ding zeker; afwisseling genoeg!

Jij brengt mee

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (relevante opleidingen zijn : bouwkunde en civiele techniek);
 • Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je een goed inlevingsvermogen;
 • Commercieel denken is belangrijk;
 • Technische kennis in theorie en praktijk is een must;
 • Zelfstandig kunnen werken is natuurlijk vanzelfsprekend;
 • Gelet op het internationale karakter van de baan is naast uitstekende beheersing van het Nederlands, ook het mondeling en schriftelijk communiceren en rapporteren in het Engels geen probleem voor jou.
 • Wij bieden

  Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, leaseauto, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen.

  Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

  Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier