Senior Engineer Bouwkunde Utrecht/ Flevoland
Vitens
Zwolle, Nederland
5 dagen geleden

Heb je een technische achtergrond in Bouwkunde en wil je deze kennis inzetten voor drinkwaterprojecten in de Zuid West Gelderland? Dan zoeken we jou!

Jouw uitdaging

Iedere dag wordt er in Nederland volop ontwikkeld en gebouwd, zoals nieuwe woonwijken, snelwegen en andere grote infraprojecten.

Dit betekent dat wij continu onze drinkwaterinfra-structuur moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat al onze klanten 24 / 7 veilig en lekker drinkwater uit de kraan krijgen.

Daarom werkt onze afdeling Ontwerp & Aanleg voortdurend aan het aanleggen van nieuwe leidingen en het verleggen van bestaande.

Daarnaast vinden bij de bovengrondse infrastructuur (de productiebedrijven van Vitens) renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats.

Om ons hierbij te helpen zijn we op zoek naar een Senior Engineers.

Jouw afdeling en functie

De afdeling Ontwerp & Aanleg is een professionele projectorganisatie, die nauw samenwerkt met interne- en externe partners om de Vitens doelen te realiseren.

We zoeken dan ook collega’s die gezamenlijk resultaat willen neerzetten, standvastig zijn, passie hebben voor hun vak én onze klanten.

Als Senior Engineer heb jij een belangrijke regierol in het bepalen en organiseren van de technisch resultaat en ben je betrokken bij diverse investeringsprojecten op het gebied van drinkwater-technologie.

Je levert vanuit je vakinhoudelijke kennis en kunde een belangrijke bijdrage aan monodisciplinaire projecten of je bent vanuit het vakgebied lid van multidisciplinaire projectteams voor de grootschalige projecten waarin je voor jouw discipline je inbreng afstemt met de overige disciplines.

Je past de meest actuele ontwerpstandaarden toe en werkt deze uit binnen de kaders van het project voor geld, kwaliteit en tijd voor jouw discipline.

Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en delen van kennis binnen het team, de afdeling en Vitens. Dit om de efficiency, effectiviteit en innovativiteit van onze projectorganisatie te verhogen.

In de functie werk je nauw samen met externe ingenieursbureaus, leveranciers, aannemers en overheden. Intern heb je contact met collega’s, team-, project- en afdelingsmanagers.

Jouw Kennis en vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een professional die graag samen resultaten neerzetten, passie hebben voor hun vak en verantwoordelijkheid durven te nemen.

Onze ideale kandidaat is een specialist met een sterk analytisch denkvermogen die accuraat te werk gaat. Je hebt het in je om je te ontwikkelen naar een specialist die in de breedte over disciplines heen de multidisciplinaire belangen kan behartigen en toont je leergierigheid in dit traject.

Tevens ben je communicatief sterk, onafhankelijk en een teamplayer.

Om als Senior Engineer Bouwkunde aan de slag te gaan beschik je over een HBO- werk- en denkniveau met een bouwkundige opleiding.

Ervaring op het gebied van projectmatig werken (bij voorkeur Prince2) is een belangrijke pré. Wij verwachten dat je affiniteit hebt met het drinkwaterproces en bereidt bent je verder te bekwamen door bijvoorbeeld het volgen van een Hogere Opleiding Drinkwater.

Ons aanbod

Bij deze functie bedraagt het maximum jaarsalaris € 67.244,- (Inclusief Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, waaronder vakantiegeld).

 • Het aantal vakantie dagen bedraagt 31,5. Een deel van deze dagen en het FAB kun je gebruiken voor het optimaliseren van jouw werk- privébalans en / of voor je levensfase.
 • Vitens stimuleert jouw ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden om jouw vaktechnische en persoonlijke vaardigheden te blijven ontwikkelen.
 • Daarnaast ontvang je nog een Employability budget van € 1.000 dat je binnen de fiscale regelgeving kunt gebruiken voor je eigen employability.
 • Diverse mogelijkheden om thuis of op onze verschillende kantoren flexibel te werken is onderdeel van het werken bij Vitens.
 • De benodigde middelen zoals een smartphone en laptop worden beschikbaar gesteld.

 • Bij Vitens heb je een pensioenregeling bij ABP met ruime werkgeversbijdrage (ca. 2 / 3 deel).
 • Daarnaast ontvang je nog een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk en thuis ook.
 • De kans om je expertise in te zetten bij internationale (water)projecten in ontwikkelingslanden.
 • Wij kennen een mobiliteitsbeleid (in deze functie een keuze uit mobiliteitsbudget of bedrijfsauto), waarbij duurzaam reizen wordt gestimuleerd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier