Begeleider LVB
Sheerenloo
Driehuis, Netherlands
5 dagen geleden

Dit zijn wij :

s Heeren Loo zal medio december twee groepen openen op een locatie in Driehuis. Deze groepen zijn gericht op jongeren die uitstromen vanuit behandeling, maar nog niet in zijn geheel toezijn aan het leven in de maatschappij.

Deze woning heeft als doel een veilige situatie te bieden waarin veel duidelijkheid wordt geboden in een besloten omgeving.

De focus van deze groep richt zich met name op het afschalen van de gesloten zorg, alvorens ze naar een nieuwe locatie gaan.

De locatie richt zich er ook op een goede vervolgplek te vinden, passend bij het toekomstperspectief en de ondersteuningsvraag van de cliënt.

De twee groepen liggen aan de rand van een nationaal park met (nog te ontwikkelen) dagbesteding en school in de nabijheid.

s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. s Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding.

We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting.

Kortom; gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Dit ben jij :

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal niveau 3 binnen de gezondheidszorg / welzijn.

Verder ben je :

 • Geduldig en enthousiast, je kan je goed inleven in de cliënt en zijn / haar omgeving en wil de uitdaging aangaan hun leven te verrijken.
 • Sociaal vaardig, je hebt tact, inlevingsvermogen, overtuigingskracht, empathie en je kan motiveren en inspireren.
 • Zelfstandig, praktisch, daadkrachtig en vindingrijk.
 • Beschik jij over een niveau 4 opleiding met ervaring of een afgeronde relevante hbo-opleiding? Wellicht is de functie van persoonlijk begeleider dan iets voor jou.

  Wij zijn op zoek naar meerdere persoonlijk begeleiders en begeleiders.

  Dit bieden wij :

 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een team, een manager en een sturend behandelaar die gezamenlijk willen bijdragen aan de behandeling van jongeren. We willen samen kijken waar jouw ervaring het beste kan worden ingezet.
 • Een brutosalaris conform de van minimaal €1800, en maximaal €2807,- (FWG 35 t / m FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Sollicitatieprocedure :

  De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier