IT Projectlead- Alkmaar
Jelling
Alkmaar, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor een onderneming uit Alkmaar zijn wij op zoek naar een ervaren applicatiebeheerder / projectleider, voor een tijdelijke functie van een jaar en voor minimaal 4 dagen per week.

Iemand die kennis en ervaring meebrengt op het gebied van boekhouding en finance (Exact software). In deze rol ben je verantwoordelijk voor het implementeren, integreren en borgen van verschillende kassa- en reserveringssystemen.

 • Daarnaast ga je samen met collega's op het gebied van finance, een datawarehouse opzetten. Je komt te werken in een recreatieve, commerciële horeca-setting, die zich laat kenmerken door gastvrijheid, ontspanning en informaliteit! Concrete werkzaamheden en bijbehorende kennis / ervaring : Implementatie, integratie en borging van kassa- en reserveringssystemen;
 • In kaart brengen van operationele / financiële processen; Samenstellen van projectteams; Voortgang bewaken / bijsturen; Vertalen van operationele / bedrijfsprocessen naar IT en Finance;
 • Ervaring in multidisciplinaire omgevingen; Efficiënt laten functioneren van front- en back-office; Bruggenbouwer tussen in- en externe stakeholders;
 • Definiëren van benodigde werkprocessen; In kaart brengen van informatie-architectuur. Het bedrijf Jouw wellicht nieuwe werkgever betreft een groeiende onderneming binnen de sport & horeca sector, de hoofdvestiging (en dus jouw standplaats) is gevestigd in Alkmaar.

  We zijn op zoek naar een ervaren applicatiebeheerder die goede affiniteit heeft met projectmanagement en sturing. Het aanbod Salariëring vanaf € 4.

  500 o.b.v. bruto / 40 uur. Overige arbeidsvoorwaarden zijn keurig geregeld! Jouw profiel In deze functie vervul je een operationele, strategische en aansturende rol.

  Je bent daarom ondernemend van aard, pakt zaken graag op en gaat daarbij tactisch te werk. Zowel in planning, aansturing als communicatie.

  Vervul jij graag de rol van planner, leidinggevende en motivator? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier