Pedagogisch Medewerker | KDV De Terebint
smallsteps kinderopvang
Apeldoorn
3 dagen geleden

Over de locatie

Ben jij in voor stoepkrijten op het speelplein en touwtje springen? Volop speelplezier op het plein van kinderopvang de Terebint aan de Rederijkershoeve in Apeldoorn.

Binnen maken we er ook een feestje van met leuke en herkenbare themas. Verzin jij een nieuwe knutselactiviteit voor de peuters aan de grote tafel?

De babys kijken hun ogen uit en spelen nog even op het kleed voordat je ze naar hun bedjes brengt. Twee keer per week komen enkele kinderen van de buitenschoolse opvang bij ons spelen.

Als je samen plezier maakt, vliegen de uren voorbij!

Onze kinderopvang groep zit gezellig onder één dak met de buitenschoolse opvang en peuteropvang in basisschool de Terebint.

Zo kun jij de peuters gemakkelijk alvast laten wennen aan de grote school. Met de auto ben je vanaf de A50 snel bij ons of ga lekker op de fiets door Apeldoorn! Kom jij dit leuke team versterken?

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

buffered00 : 0000 : 0000 : 00

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier