Field Engineer Amsterdam
BIS|Econocom
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

BIS Econocom zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen) werken.

BIS Econocom is onderdeel van Econocom, een internationaal opererende organisatie, die met 11.000 medewerkers actief is in 19 landen en een omzet realiseert van EUR 3 miljard.

Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van organisaties en helpt hen hun doelen te realiseren met behulp van de strategische inzet van digitale technologie.

Bij BIS Econocom en Econocom NL werken zo’n 300 mensen.

Om ons serviceniveau verder te verhogen, willen we voor onze locatie in Amsterdam graag kennis maken met een gedreven :

Field Engineer Amsterdam (full time)

Technische installaties, Onderhoud, Storingsreparaties

De uitdaging

Je start met een interne opleiding over onze producten, oplossingen, AV & ICT techniek en klantbenadering, zodat je in staat bent om zelfstandig de complexe audiovisuele & ICT installaties bij onze klanten te onderhouden en te repareren.

Na een gedegen inwerkperiode word je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden, het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties bij onze klanten op locatie.

Je scoort met een efficiënte en effectieve werkwijze en zorgt ervoor dat onze klanten snel weer kunnen beschikken over hun apparatuur en oplossingen.

De voorwaarden

Je hebt ervaring in elektrotechniek, ICT en / of AV techniek én een technische opleiding op MBO niveau. Je hebt inzicht in technische tekeningen en je werkt structureel en oplossingsgericht.

Je houdt van het op pad zijn en ziet het als een uitdaging om complexe storingen adequaat op te lossen en technisch geavanceerde apparatuur en oplossingen op hoog niveau te servicen.

Je bent een teamplayer, die flexibel en leergierig is. Je bent gedreven, representatief, zelfstandig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Je woont in (de omgeving van) Amsterdam en omdat je veel onderweg bent, is het een vereiste dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

De beloning

Dit betreft een prachtige baan voor gedreven en deskundige technici. BIS Econocom is een innovatieve, technische organisatie met een plezierige en stimulerende cultuur waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

BIS Econocom is heeft een dynamisch karakter en groei in de genen, waar je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontplooien binnen een team van specialisten en door te groeien.

Je verdient een zeer competitief salaris en profiteert bovendien van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Neem de volgende stap in je carrière.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier