Medior System Architect - Defensie
CGI Group, Inc.
Rotterdam, Provincie Zuid-Holland, Netherlands
5 dagen geleden

Position Description

Help jij Defensie de stap te maken naar de high performance organisatie van de 21e eeuw?

Wat ga je doen?

Als System Architect maak je deel uit van een gedreven club professionals. Jij bent verantwoordelijk voor (een deel van) het ontwerp van een of meerdere systemen.

Deze rol vereist communicatie en interactie met meerdere ontwikkel- en testteams en met de andere ontwerpautoriteiten. Jij treedt op als de vertegenwoordiger van de technische aspecten van het systeem bij het overleg met de klant.

Je werkzaamheden omvatten :

 • Realiseren en valideren van ontwerpen voor implementatie- en beheerdoeleinden;
 • Uitvoeren van risico- en kostenanalyses;
 • Borging en validatie van compliancy ten aanzien van de eisen;
 • Leiden en ondersteunen van ontwerpvergaderingen;
 • Valideren van wijzigingen op systemen;
 • Uitvoeren regressieanalyses.
 • Wat breng je mee?

  Jij bent veelzijdig en bereid om die extra stap te zetten die soms nodig is. Jij bent proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen.

  Jij bent analytisch sterk, gaat op je doel af en behaalt graag resultaat, samen met je team. Daarnaast heb jij :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding, richting ICT of Informatica;
 • 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in heterogene ICT omgevingen met oplossingen als Microsoft .Net, Visual Studio, SharePoint, Oracle, Open Source, Linux, Apache, PHP, Java, HTML5, Mobile Solutions.
 • Waar kom je terecht?

  Als System Architect kom jij te werken voor de unit Defensie, onderdeel van de sector Government. Al zijn de hoofdtaken van Defensie sinds jaar en dag hetzelfde, de invulling verandert echter voortdurend.

  Om proactief en preventief in te kunnen spelen op dreigingen is een wendbare organisatie nodig. CGI ondersteunt Defensie in dit continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht.

  Wij zoeken naar mogelijkheden om de digitalisering van de krijgsmacht echt te laten werken in de praktijk. Met een netwerk aan partners zorgen wij ervoor dat Defensie de dreigingen van vandaag en morgen aan kan gaan.

  Wij zijn een partner voor defensieorganisaties in diverse NATO-landen. Onze mensen houden zich bezig met activiteiten die uiteen lopen van oplossingen en diensten voor cyber security, informatie gestuurd optreden, cloud computing, biometrie, secure hosting, elektronische oorlogsvoering en command & control tot beheer van ICT, systeemintegratie, strategische advisering en organisatorische implementatie.

  De opdrachten die je gaat uitvoeren vinden plaats bij het Ministerie van Defensie. Een uitdagende en dynamische omgeving.

  We willen het beste uit jou halen

  Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega's en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Are you ready to be part of something dynamic?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier