Verzorgende IG - Honselersdijk / Poeldijk - 16 - 24 uur
Zorgenwelzijnplein
Naaldwijk
17 uur geleden

Functieomschrijving

Doe jou maar een paar mensen die een zetje nodig hebben. Als Verzorgende IG help je hen graag en goed om het weer zelf te kunnen doen.

Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer iets van zijn eigen leven kan terug pakken, zoals bij het verzorgen van de stoma.

Want wat kan iemand het eng vinden in het begin -dat snap je helemaal! En wat is het fijn als na een paar weken de situatie stabiel is, het gevaar op complicaties verdwenen en je cliënt trots laat zien dat hij het helemaal zonder hulp kan.

Voor jouzelf is je zelfstandigheid ook goud waard. Je vindt het prettig dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen en naast je werk ook een eigen leven hebt.

En bij Careyn geen nachtdiensten hoeft te draaien, want daar maak je jou niet voor wakker : )

Hier ga je werken

Als mensen hier zeggen dat ze zorg nodig hebben, ben je nog niet klaar met een steunkousje"

De glazen stad', zo wordt het Westland ook wel genoemd. Westlanders zijn sociaal en hebben een uitgebreid netwerk. Dat is prettig bij de zorg en het helpt mensen om zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te houden.

Toch zeggen mensen die hier wonen niet snel iets over hun problemen en àls ze dat doen dan is het vaak meteen raak. Dan is er echt wel meer zorg nodig dan een steunkousje.

Kom je in dit gebied te werken, dan zul je door de lekker directe no-nonsense-mentaliteit heen moeten prikken en goed je ogen en oren de kost geven.

Want een indicatie van bijvoorbeeld 2x per week helpen met douchen, kan snel uitlopen in ondersteuning bij de huishouding en andere verpleegkundige of verzorgende zorg.

Zelf bestaan de 10 wijkteams in dit gebied ook uit van die harde doorzetters. Het komt voor dat ook je collega's moeilijk eigen grenzen aan kunnen geven (te) lang door gaan.

Het is echt een uitdaging om samen die mentaliteit wat zachter en milder te maken. Al met al kom je in een betrokken, gezellig en hartverwarmend team : barbecuen, bowlen en samen dingen oppakken je gaat het meemaken en ervan genieten.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Krista van Velden 06-12102535.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier