Projectmanager
Flexprof
Maastricht
4 dagen geleden

36-40

Ben jij die projectmanager die organisatiebreed denkt en op een klantgerichte en proactieve manier een bijdrage levert aan een stevige en toekomstbestendige organisatie?

En heb jij aantoonbare werkervaring met projectmatig werken en projectmanagement? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV naar Jimmy Vriezelaar.

Zijn contactgegevens staan hiernaast. Nog niet helemaal overtuigd? Check dan hieronder de hele vacature.

Functieomschrijving

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het management van middelgrote tot grote infrastructurele projecten, conform de overeengekomen opdracht en geldende projectmanagement-methodieken.

Het overeengekomen projectresultaat wordt in termen van TGKIOR’ efficiënt gerealiseerd. Projecten hebben een tijdshorizon van 6 maanden tot 2 jaar (of langer) waarbij de Projectmanager de planning en risico’s over de volledige projectduur moet kunnen identificeren en beheersen.

Je coördineert meerdere projecten gelijktijdig en levert een bijdrage aan het (strategisch) projectportfolio management voor de planning en capaciteitsclaim.

Een greep uit je werkzaamheden :

 • Je ondersteunt de opdrachtgever bij het formuleren van de opdracht en stelt op basis van de opdracht, variantenstudie en Programma van Eisen een projectplan op, waarin planning, specificaties, randvoorwaarden, kosten, risico’s, projectteam en projectresultaten zijn opgenomen.
 • Je coördineert meerdere projecten, adviseert binnen het projectportfolio proces en bewaakt en beheerst het vastgestelde projectplan aan de hand van een risicoanalyse.
 • Je draagt zorg voor optimaal verloop van het project door risico's vroegtijdig te signaleren die het belang of proces van het project kunnen schaden en neemt in overleg met de opdrachtgever preventieve of correctieve maatregelen.
 • Je analyseert gegevens en stelt rapportages samen aangaande de voortgang van het project en rapporteert eventuele afwijkingen in relatie tot het projectplan.
 • Je ziet toe dat de processen binnen het eigen aandachtsgebied binnen de kwaliteitskaders worden uitgevoerd en rapporteert hierover.
 • Je evalueert zowel tussentijds als na realisatie van de projecten de uitvoering en het resultaat, en verzorgt / borgt de (informatie) overdracht van succeselementen en verbeterpunten aan relevante partijen.
 • Je stuurt in- en externe projectmedewerkers en leveranciers aan, begeleidt hen in de uitvoering van projecten en levert input voor de beoordeling van medewerkers.
 • Je houdt vaktechnische kennis bij door relevante ontwikkelingen en opleidingen binnen het vakgebied te volgen, deelt deze kennis binnen de organisatie en zorgt voor praktische toepassingen ervan.
 • Je draagt bij aan de verankering en verbetering van projectmanagement binnen de organisatie en deelt dat met jouw collega’s uit de projectomgeving.
 • Profiel

  Je bent in bezit van een voor de functie relevant HBO-diploma of bezit over HBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare relevante werkervaring in een vergelijkbaar werkveld / -omgeving.

  Verder heb je kennis en ervaring met projectmatig werken.

  Je bent besluitvaardig, neemt snel en effectief lastige beslissingen op basis van beperkte gegevens en beschikt over een gezonde dosis flexibiliteit, waarbij je openstaat voor wijzigingen als de situatie hierom vraagt.

  Je bent initiatiefrijk, proactief en creëert kansen en mogelijkheden. Je kan goed out of the box’ denken en past kennis op vernieuwende wijze toe.

  Arbeidsvoorwaarden

  Als je ons Flexprof team komt versterken, werken we samen met jou aan een mooie, maar vooral succesvolle toekomst. Denk hierbij aan goede begeleiding en een persoonlijke benadering.

  We vinden het belangrijk om te investeren in jouw carrière, daarom bieden we ook goede arbeidsvoorwaarden (marktconform salaris, vakantiegeld, verlofdagen en pensioen) en begeleiding in de vorm van cursussen en trainingen.

  Wij hebben de uitdaging die past bij jouw opleiding en ervaring. Is bovenstaande vacature het net niet? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier