Toezichthouder Civiele Projecten
Eminent Groep
Nijmegen, Gelderland, NL
4 dagen geleden

Ben jij een ervaren Toezichthouder in de Civiele Techniek die op zoek is naar een nieuwe uitdaging mooie nieuwe civiele projecten die jou toezicht nodig hebben Dan is deze functie zeker wat voor jou.

nbspAls Toezichthouder  ben je verantwoordelijk voor het houden van toezicht op civieltechnische werken in de grond- weg- en waterbouw.

nbspJouw werkzaamheden zullen o.a. zijnJe beoordeelt werkplannen weekrapporten termijnstaten meer- en minderwerk de voortgang van het werk de kwaliteit van het werk en doet voorstellen met betrekking tot afwijkingenJe bent het aanspreekpunt voor de omgeving de opdrachtgever en de opdrachtnemer.

Het is daarom belangrijk dat je sterk bent in je mondelinge- en schriftelijke communicatieCoördineren van de uitvoering en alle bij de uitvoeringsproces betrokken partijen om de uitvoering volgens planning te laten verlopenJe hebt verantwoordelijkheden op het gebied van administratieve werkzaamhedenToetsing van juridische en administratieve correctheid van contractdocumentenUitvoering van product- en procestoetsenControle van termijnstaten meer- en minderwerk en afwijkingen en hier tijdig op reagerenTijdige signalering en informering aan de betrokkenen bij het niet behalen van de planningEerste aanspreekpunt voor aannemers nutsbedrijven medewerkers.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die een loondienstverband zoeken echter kunnen wij ook projectmatig mogelijkheden bieden aan een ZZP-er.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier