Productiemedewerker / Logistiek medewerker | Vaste baan
Logistic Force
Den Bosch, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Op zoek naar een leuke baan binnen een klein bedrijf in Den Bosch? Voor een familiebedrijf in Den Bosch zijn wij op zoek naar aan allround medewerker.

Een gevarieerde job; een combinatie van logistiek, productie en techniek. Bij dit bedrijf ga je gelijk in dienst bij onze klant (dus geen uitzendcontract).

WAT GA JE DOEN?

Als allround medewerker ben jij samen met je met je collega's het kloppende hart van het magazijn en de productie. Binnen dit bedrijf ga je werken in een klein team waarbij je werkzaamheden bestaan uit logistiek werk aangevuld met productiematige werkzaamheden.

De logistieke werkzaamheden bestaan uit het verzendklaar maken van orders, orders picken en binnenkomende goederen controleren en op locatie zetten.

Ervaring met de hef- en reachtruck is een pre, maar geen harde eis. Naast logistieke werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van producten (affiniteit met techniek en enig technisch inzicht is een harde eis).

Intern leiden ze je op voor deze werkzaamheden. Je moet hierbij niet denken aan een productielijn, maar grotere producten die handmatig in elkaar worden gezet.

Van belang is dat je over een goede fysieke gesteldheid beschikt aangezien je soms zwaardere producten moet tillen. Uiteraard maken ze binnen dit bedrijf ook gebruik van verschillende hulpmiddelen.

Je komt te werken bij een familiebedrijf met een informele werksfeer waarbij ze op zoek zijn naar iemand voor de lange termijn.

De werkzaamheden zijn van 08.00 tot 17.00 uur en van overwerk is nauwelijks sprake. Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een functie voor onbepaalde tijd?

Dan is dit de ideale baan voor jou! Je krijgt een contract van onze opdrachtgever en gaat dus niet via Logistic Force bij dit bedrijf aan het werk.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Affiniteit met techniek / Technisch inzicht (elektrotechnische achtergrond is een pre)
 • Goede fysieke gesteldheid
 • Proactieve houding
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Woonachtig in de regio Den Bosch
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

 • Om te beginnen met een eerlijk salaris maar dat is niet minder dan logisch, toch? Daarnaast zijn er de 'extraatjes'
 • We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien in je vak? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy bijvoorbeeld een hef- of reachtruck certificaat behaald.
 • Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

  Klinkt goed toch? Gewoon solliciteren dus!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier