Werkvoorbereider
Actief Werkt! Uitzendbureau
ROTTERDAM, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van kozijnen.

Als werkvoorbereider houd je je bezig met de voorbereiding van onze renovatie en nieuwbouw projecten. Hierbij maak je deel uit van een projectteam en werk je nauw samen met de uitvoering, inkoop en overige betrokkenen.

 • Als werkvoorbereider ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van de werkbegroting, het opstellen van aanvragen, voorbereidingsschema'
 • s, uitvoeringsplanningen en inkoopschema's. Ook ben je het aanspreekpunt voor onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers.

  Daarbij ben jij degene die alle stukken uitvoering gereed maakt, de inkoop voorbereidt, het meer- en minderwerk signaleert, de regie houdt over de onderaannemers, bijdraagt aan het bewaken van de gemaakte afspraken en het bijwonen van werk- bouwvergaderingen. Arbeidsvoorwaarden

  De functie is op basis van werving en selectie wat betekent dat je direct op contract komt bij onze opdrachtgever. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring maar is zeer zeker marktconform te noemen.

  Enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Solliciteer dan direct via de button. Als je nog vragen hebt neem dan contact met ons op via 010-281 50 55.

  Vaardigheden

 • Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde of gelijkwaardig werk- en denkniveau;
 • Jij bent een kei in het plannen, organiseren en het oplossen van problemen;
 • Jij hebt affiniteit met de projectmatige benadering van onderhoud en renovatie;
 • Jij beschikt over commercieel en cijfermatig inzicht;
 • Jij hebt een praktisch, resultaat- met een klantgerichte instelling;
 • Jij bent sociaal en communicatief vaardig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier