Debiteurenbeheerder
Walters People
Hilversum, Noord Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal jij een kick uit het reduceren van het debiteurensaldo?

Wil jij graag meedenken met het verbeteren van het debiteurenbeheer? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn! Bedrijfsomschrijving Voor een informele organisatie in de Automotive in Hilversum zijn we op zoek naar een Debiteurenbeheerder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je beheert je eigen debiteurenportefeuille en zorgt er samen met twee andere Debiteurenbeheerders voor dat het DSO omlaag wordt gebracht.

Je vindt het leuk om in een gezellig team te werken, waar naast hard werken ook tijd is voor een grapje. Zij zijn dus ook op zoek naar iemand die over een dosis humor bezit.

Het bedrijf zoekt iemand ter vervanging van iemand uit het team. Omschrijving Taken en verantwoordelijkheden Beheer debiteurenportefeuille Service calls en telefonisch contact met cliënten over openstaande vorderingen Signaleren van disputen Verantwoordelijk voor de verwerking van de debiteurenontvangsten en de ontvangen cheques Verzorgen retourbetalingen en verwerken onbekende ontvangsten Verzenden van schriftelijke aanmaningen Verstrekken van kopiedeclaraties, specificaties en rekeningoverzichten Inkomende berichten afhandelen in de algemene e-mailbox van de debiteurenafdeling Opstellen standaard rapportages Profiel van kandidaat Skills en opleiding Minimaal MBO diploma Minimaal 2 jaar ervaring met creditmanagement Kennis van / affiniteit met (boekhoudkundige) softwaresystemen Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Een open persoonlijkheid Communicatief vaardig zijn Initiatiefrijk Enthousiast Aanbod Aanbod Salaris tussen de € ,- en de € ,- Uitdagende functie tussen de 32 en 40 uur Samenwerken in een dynamisch bedrijf Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Ben jij de Debiteurenbeheerder die ik zoek? Reageer dan direct.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier