Algemeen verzorgende IG care
Treant Zorggroep
Hoogeveen, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Ouderen die wonen in één van onze 17 locaties voor wonen en zorg leven bij ons hun eigen leven. Dat deden ze immers ook vóór dat zij bij Treant kwamen wonen.

Dus waarom zou dat veranderen op het moment dat ze zorg nodig hebben?

Jij biedt als verzorgende IG, samen met collega’s, zorg aan de cliënt. Uitgangspunt hierbij is het zorgleefplan. Je verricht ook administratieve werkzaamheden die daaruit voortvloeien.

Je hebt hierbij oog voor wat de cliënt nog zelfstandig kan zodat hij / zij zolang mogelijk de regie over zijn / haar eigen leven behoudt.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag op verschillende afdelingen en locaties, steeds voor een periode van minimaal zo’n zes maanden. Wil je liever langer blijven werken binnen een team / locatie, dan is dat zeker ook bespreekbaar! Daarnaast kun je ook diensten kiezen op andere locaties waar je inmiddels gewerkt hebt.

Dit maakt je werk heel afwisselend en zo heb je zelf veel invloed op waar je werkt. Bovendien kun je zelf ook aangeven wanneer en voor welke doelgroep je beschikbaar wilt zijn.

Kortom : veel ruimte voor eigen invulling van je functie!

Wie zoeken wij

Wij zoeken (meerdere) verzorgenden met oprecht hart voor onze bewoners. Professionals die affiniteit hebben met de doelgroep en die problemen niet uit de weg gaan.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat je minimaal in het bezit bent van het mbo diploma Verzorgende IG (niveau 3).

Je bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten. Daarnaast ben je leergierig en schroom je niet om feedback te geven en te vragen.

Ook beschik je over voldoende zelfkennis en kun je aangeven waar je goed in bent en waar je je kennis en vaardigheden juist wilt uitbreiden.

Wat bieden wij

Wij bieden je een leuke functie met enthousiaste collega's, waar we graag meewerken aan jouw persoonlijke groei. Op basis van je recente werkervaring en in goed overleg krijg je meteen een contract voor onbepaalde tijd of eerst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingeschaald in FWG 35, minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 bruto (fulltime) per maand volgens cao VVT.

Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen.

Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier