Assistent Controller
Profource
Delft, NL
5 dagen geleden

Dutch speaking and writing proficiency is required

Wil jij je verder ontwikkelen in Financial Control, of past Business Control toch beter bij je? De enige manier om daar achter te komen is door gewoon te doen.

Hoe? Bij ons in vaste dienst, mét lease auto en tegelijkertijd werken bij verschillende klanten. Ga jij de uitdaging aan?

Dit staat je te wachten

Heb je op bovenstaande tekst volmondig JA gezegd? Dan staat er een wereld vol mogelijkheden binnen Finance & Control op je te wachten.

Je gaat op interim basis aan de slag bij grote klanten voor een periode van drie tot negen maanden. De ene keer ligt de focus meer op Financial Control en de andere keer meer op de Business kant.

Zo krijg jij in iedere opdracht steeds een beter beeld wat bij jou past.

Ervaring in de financiële administratie heb je inmiddels opgedaan. De volgende stap is dat je financiële data om zet naar maand-, kwartaal- en jaarrapportages.

Daarnaast bereid je de winst- en verliesrekening voor, help je met het voorbereiden van het opstellen van de jaarrekening en maak je financiële analyses en begrotingen.

Binnen Profource verwachten we meer dan dat. Zie jij kansen om het financiële proces verder te optimaliseren? Met jouw inzichten in financiën en jouw kennis van het ERP pakket (Oracle) en rapportagetooling (PowerBI) zie je hoe het financiële proces zélf slimmer kan.

Zodat de klant nog efficiënter te werk kan gaan. Benieuwd hoe collega’s Finance, Control & IT samen brengen?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier