Monteur Sanitaire Installaties
Unica
Rotterdam
2 dagen geleden

Jouw uitdaging

als Monteur Sanitaire Installaties

Als Monteur Sanitaire installaties bij Unica verricht montagewerkzaamheden aan diverse sanitaire installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van soms complexe installaties.

Dit doe je samen met een leuk team van collega's. Je bent voorzien van top gereedschap en mag werken aan de meest moderne installaties.

De klussen zijn goed voorbereid en alle materialen staan op het juiste moment voor je klaar. De planning is op orde waardoor jij de kwaliteit kunt leveren die je gewend bent.

Jouw team

Dé partner voor nieuwbouw en renovatie projecten van alle technische installaties en systemen, dat zijn wij. Met onze brede kennis en kunde zijn we in staat om complexe projecten van A tot Z te realiseren.

Het is aan ons om de vraag van onze klanten te vertalen naar innovatieve oplossingen en met succes. Ons geheim? We zijn vaak al betrokken bij het detailontwerp en zijn daardoor in staat om zélf ontwerpkeuzes te bedenken die perfect matchen met de behoefte en het programma van eisen van de klant!

Alle techniek in en om gebouwen wordt door ons ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Met ruim 85 medewerkers in dienst, heerst er nog altijd een informele en familiaire bedrijfscultuur.

We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze medewerkers. We houden rekening met elkaar en met een goede werk- en privébalans.

Men staat altijd open voor feedback en is eerlijk en respectvol. Men laat zich niet snel uit het veld slaan. Medewerkers zetten van nature een stapje meer, tonen daadkracht en initiatief.

Kortom : een prettige omgeving om in te werken! Ons motto is niet voor niets : samen maken wij de toekomst

Wat biedt Unica jou?

 • Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons kun je het verschil maken in techniek én dienstverlening;
 • onze slogan is niet voor niets Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze medewerkers volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, ontwerpmethodieken en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

  Daarnaast kun je rekenen op :

  Een goed salaris

  Een goede pensioenregeling

  25 vakantiedagen en 13 adv-dagen

  Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ

  Reiskostenvoorzieningen

  Natuurlijk vragen we ook wat van jou

 • Afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkunde of Installatietechniek
 • Relevante werkervaring met sanitaire installaties
 • Gericht op maximale in- en externe klanttevredenheid
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent representatief, flexibel en positief ingesteld
 • Teamspeler
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier