Rotterdam - Uitvoeringsmanager Werktuigbouwkunde
BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest
Rotterdam, Nederland
5 dagen geleden

Ben jij sterk en daadkrachtig in het coördineren en begeleiden van de uitvoeringsfase van gebouw gebonden installaties in utiliteitsbouwprojecten?

Lever je graag kwaliteit en voel je je verantwoordelijk voor het af te leveren werk? Weet jij met collega’s op een efficiënte en veilige manier tot een goed resultaat te komen en kijk je dan met trots terug op het eind product?

Dan pas je goed bij onze organisatie.

Wat ga je doen?

Als Uitvoeringsmanager / Montageleider Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor de W installatie op één of meerdere projecten.

Je bewaakt de veiligheid, voortgang en kwaliteit van de projecten. Je geeft leiding aan een aantal monteurs en rapporteert aan de Projectleider.

Als Uitvoeringsmanager / Montageleider bestaat je taak uit het realiseren van projecten binnen de vastgestelde tijd en budgetten.

Tot slot begeleid je de monteurs en zorg je voor een productieve en goede sfeer op de bouwplaats.

Wie zoeken wij?

Werken als Uitvoeringsmanager / Montageleider vraagt om een combinatie van zelfstandigheid, specialistische kennis, leidinggevende ervaring, probleemoplossend vermogen en een groot veiligheid-

en verantwoordelijkheidsbesef. Je werkt binnen het specialisme met een grote diversiteit aan klanten. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met de volgende kwalificaties :

 • MBO / HBO opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Ervaring met installatietechnische projecten in een soortgelijke functie;
 • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden;
 • Een pragmatische instelling en probleemoplossend vermogen;
 • Een verantwoordelijkheids- en veiligheidsbesef;
 • Technisch inzicht en het vermogen om zelfstandig projecten uit te kunnen voeren.
 • Wat bieden wij?

 • Werken bij BAM Bouw en Techniek Zuidwest is werken bij een trots bedrijf. Op je werk en daarbuiten zie je altijd waar we met veel collega's hard aan werken;
 • onze bijzondere, complexe maar bovenal integrale utiliteitsbouw projecten. Als Projectmanager Werktuigbouwkunde ontvang je een uitstekend basissalaris, een lease auto van de zaak, aangevuld met andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. :

 • Je komt te werken in een hecht team waarin de lijntjes kort zijn en waar je veel vrijheid krijgt;
 • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per jaar;
 • De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen binnen BAM Learning;
 • Een diversiteit aan interessante werken in de regio;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO TI.
 • Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. We hebben een stevige drive voor prijs en kwaliteit vanuit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  Als jij meedenkt in ontwikkelingen in je werk en in de projecten van de klant, pas je goed bij onze organisatie. Wij vinden dat we dit alleen kunnen bereiken door met plezier te werken en open te communiceren met elkaar en onze klanten.

  We doen dat in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar samenwerken en elkaar stimuleren belangrijk zijn. Hierbij is een goed balans tussen werk-

  en privé uiteraard ook belangrijk. We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de voordelen van een multinational.

  Over ons

  Samen bouwen we aan een leefomgeving die mensen verbindt en grenzen verlegt

  De afdeling Realisatie bestaat uit vaste teams die werken aan integrale projecten tot een omvang van ongeveer €10 miljoen.

  Die integraliteit is speerpunt in de verbinding tussen Engineering, Voorbereiding en Uitvoering, maar ook in de verbinding tussen Bouw, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

  In de vaste teams zijn projectleiding, uitvoering, voorbereiding en engineering samengebracht. Adviserend in de tenderfase en verantwoordelijk voor de engineering, voorbereiding en uitvoering van een project tot en met een goede overdracht naar beheer en onderhoud.

  Dat doen we natuurlijk niet alleen. Middels duurzame verbintenissen met onze partners werken we samen aan de droomambitie.

  LEAN helpt ons daarbij om verspilling terug te brengen en klantwaarde te verhogen. BIM is niet weg te denken bij de digitalisering van het ontwerp-

  en bouwproces. Door het project eerst digitaal te organiseren en te bouwen kunnen we de faalkosten aanzienlijk verlagen.

  Noodzakelijk in ons leidende principe dat we alles in één keer goed doen. Ook door onze eerste stappen in de wereld van het Circulaire bouwen willen we toonaangevend zijn op dat gebied.

  Dat alles doen we echter alleen als het veilig kan. Komt dat in de verdrukking dan spreken we elkaar daar via onze veiligheidscampagne Hein en Guus’ elkaar op aan.

  Want dat leidende principe staat altijd bovenaan : We werken veilig of we werken niet .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier