Werkvoorbereider Groen
Eminent Groep
's-Hertogenbosch, NL
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

In de functie als werkvoorbereider bij deze opdrachtgever ben jij het verlengstuk van de projectleider, zowel op kantoor als op projectlocatie.

Op kantoor hou je je bezig met voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van verschillende projecten. Zo ben jij mede verantwoordelijk voor een waterdichte projectplanning met bijbehorende begroting.

Daarnaast stel je verschillende plannen op die benodigd zijn voor de uitvoering, zoals een flora- en faunaplan en / of een VGM-plan.

Daarnaast ben je ook regelmatig buiten te vinden en is jouw inbreng hier van grote toegevoegde waarde. Juist omdat jij weet wat er binnen speelt, kan jij dit vertalen en overbrengen naar 'buiten'.

Je bent ook het aanspreekpunt voor verschillende partijen, zoals uitvoerende medewerkers, (onder)aannemers en leveranciers.

Omdat jij met verscheidene interne en externe partijen contact hebt, ben jij de aangewezen persoon wat betreft de garantie en nazorg van de projecten.

Kortom : een veelzijdige functie met een veelzijdig takenpakket, waarbij geen enkele dag hetzelfde is!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier